Hány centiméter az U. S. A 11-es férfi cipőméret?
Mert már kivagyok vele teljesen 2 féle táblázat létezik a neten, egyik azt írja 28cm a másik 29cm és azért netes rendelésnél igazán jó lenne tudni.
itt a harmadik: 27,62 [link]
Sztem ez gyártónként változó és nem csak az USA méretnél,
én itthon se veszek próba nélkül cipőt, max ha van már olyan márkájú cipőm vagy ha megadják cm-be is. Az nem olyan mint egy nadrág, ahol még 1-2 cm is beleférhet.
Arra meg itt egy táblázat [link]
Ez inchben van de számold át cm-re. A 3E nincs benne de gondolom az még annál is szélesebb :D
Tánccipőt én semmiképpen sem rendelnénk. A mi üzletünkben (sportcipőket árusítunk) az UK mérettel számolunk, az a legmegbízhatóbb. az USA/EUR/cm nem egységes.
De ami fontosabb: az egyik márka akkor jó, ha teljesen passzent próbakor. Kicsit tágul majd. A másik meg lehet ici-picit nagyobb.
Nem gyárilag annak szánták, talán valakinek leesik miért ezt veszem(nem lényeg :D).
A méret most már nem baj, a olvasgattam a gyár által megadott méretek alapján kell választani ennyi.
A láb szélessége miatt, elég torkos lábam van. 11 cm 4.3inch.
A 11-es méretet kell választani mert csak annál van az, hogy az E szélesség méret 4.3-at jelent, mert a gyártó oldalán a 10-es méret 28cm.
A 10-es hosszúságban 27cm, ha annál maradunk hogy teljesen akkora legyen a cipő mint a lábam, viszont ott a szélessége az E-nek 4.1inch(ami 10.4cm).
Szóval egy ilyen fajta cipőnél, mert bőr, kétlem hogy nyúlna de segítsetek.
Lábméret: hosszúság 27cm, vastagság 11cm
Válasszam a 11-es méretet ami 28cm hosszúság és 11cm szélesség.
Vagy a 10-est ami 27cm hosszú és 10.4cm széles?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!