Miért ilyen hulye a rajz tanűr úr? (lent)
Figyelt kérdés
Múlt szerdán azt mondta hogy nem lesz óránk ma. De volt óránk ma. De én jól hallottam. és akkor nem hoztam a rajzfelszerelést.
Kivel volt már ilyen?
2013. okt. 30. 20:45
1/7 anonim válasza:
azthittem szünet van:D
vaze, én egy hete nem járok be, lehet nincs is szünet?:D
3/7 anonim válasza:
az országos munkaszüneti nap, nem pedig szünet:D
őszi szünet elméletileg ezen a héten van... nekem legalábbis
4/7 anonim válasza:
Szlovákiában vagy ma vagy holnap kezdődik:D Má nemtom, ismim mondta:D:D:D De most hogyhogy? A tanár szabja meg, hogy van-e órátok vagy nem? Vagy úgy tudta, hogy akkor máshol lesz valami elintézni -valója? Vagy mi van, nem értem:S:$
5/7 anonim válasza:
"de volt óránk ma" ezt kifejtenéd kérlek mert nem igazán esik le...
de ha szerdáról beszélsz, akkor meg a tanárod egyszerűen kezd kiöregedni a szakmájából, vagy simán megőrül
6/7 anonim válasza:
Lehet pl,hogy azt hitte, megy továbbképzésre, de elmaradt; vagy hogy át kell vennie valami csomagot, és alá is kell írni hogy átvette, és ha nincs ott, hogy átvegye, akkor bukta, de mégis máskor hozzák; vagy bankba elmenni, postára, stb
7/7 anonim válasza:
*Vagy vigyáznia vmi családtagra aki nem volt jól de közben jobban lett esetleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!