A zöldesbarna szem bezöldülhet?
Istenem,de jó lenne:) egyébként szerintem sajnos nem...
2009. nov. 14. 17:40
Szerintem se zöldülhet.
Max csak világosabból lehet (szerintem) más sötétebb szín.
Például testvéremnek kiskorában kék szeme volt, most meg sötétbarna.
Nekem is zöld amúgy a szemem. Egy csomó szín van benne, kicsit mocsaras a színe, és imádom.:D:D
2009. nov. 14. 18:30
bocsi,kedves második,de muszáj megmondanom: kiskorában mindenkinek kék a szeme,nem csak a te tesódnak volt.
2009. nov. 14. 22:00
4/10 anonim válasza:
nekem régen barna volt a szemem majd zöldesbarna lett és most leginkább sötétzöld, ez attól függ mennyire vagyok fáradt meg azt vettem észre minél idősebb vagyok annál zöldebb, szoval szerintem igenis bezöldülhet ahogy a kék szem is kivilágosodik ha idősödik az ember
2011. máj. 25. 21:47
5/10 A kérdező kommentje:
Wow... :) Én ha sírok, akkor nagyon sötétzöld... akkor még várhatok pár évet, a zöldebb szemért. :D
6/10 anonim válasza:
Szia:)
Igen bezöldülhet, ugyanis nekem kb. 16 éves koromig barna volt a szemem, aztán világosodott, és ilyen sárgás-barnás szemem lett, végül pedig most zöld:)
Az anyukámnak barna szeme van az apukámnak pedig világos kék:) szóval van esély hogy megváltozzon a szemed színe, bár azt nem tudom hogy mitől függ és miért van.
2011. júl. 21. 11:37
7/10 A kérdező kommentje:
Húú, az szép :)Apumnak zöld a szeme, anyumnak zöldesbarna, apámnak vannak kékszemű közeli rokonai, szóval gondolom itt is lesz valami kis változás :D :) Szép lehet a szemed :)
Nekem meg apukámnak volt kb 16 éves koráig barna szeme és most neki is zöld :D
És nekem eddig sötétbarna volt a szemem, viszont egy pár hónapja észrevettem, hogy amikor fénybe nézek, egyre több világos-sárgás csík van a színes részben és amúgy már anélkül, hogy fénybe néznék, egy picit ilyen barnás-zöldes :P Szóval remélem, nekem is zöld lesz :)
14l
2012. szept. 27. 18:37
Apámnak és rokonainak barna szemük van. Anyai ágon a papámnak kék szeme van, mamámnak most már így 60-on túl egész világos zöldesbarna. Kiskorunkban nővéremmel egészen sötétbarna szemünk volt, és pár éve megfigyeltem már, hogy igen érdekes színe lett a szememnek. Belül barna, kívül (mint az egyik előttem lévő hozzászólónak) libafos színű, de nem izgulok, mert nővéremnek már kezd világosodni, anyukámnál meg még feltűnőbb a zöld szín. Szóval én csak azt tudom mondani, hogy a kor előrehaladtával kivilágosodik a szemed színe (Papámnak sincs már olyan élénk kék színű szeme, inkább halványabb, szürkésebb)és szép macskaszemed lesz :) 22/L
2013. márc. 14. 22:42
10/10 anonim válasza:
Nekem egy minimálisat zöldült de nem látványosan
2019. ápr. 18. 22:42
Kapcsolódó kérdések: