Pisiltetek már be?
Velem majdnem már többször is.
Ugyancsak kocsiban. Már majdnem szétrobbantam, mikor is végre a benzinkúthoz értem. Ott közölték, hogy nem működik a wc csőtörés miatt.
Szemközt, volt egy ugyanilyen kút, és szó szerint filmbe illó módon rohantam át a forgalmas úton.
Egyszer (tavaly télen) ugyancsak hasonló eset volt.
De akkor majdnem megörültem. Lépni alig tudtam, és iszonyatosan fájt a hólyagom. Már úgy voltam vele, hogy elengedem, vagy leguggolok valahol (már sötétedett, de a fővárosban voltam), mikor is nem messze láttam egy benzinkutat. Hát akkor imádkoztam, meg minden, de be tudtam robbanni a wc-re.
Úgy voltam már párszor, hogy hasonló szitunál mikor már toltam le a nadrágom a bugyimba pici becsúszott.
Előfordult néha. Kb 17 évesehettem. Már nagyon kellett pisilnem , de a barátnőm annyira nevettetett ,hogy bepisiltem.
A másik alkalom álmomba fordult elő. Kb 16 voltam , félálomban lehettem mikor éreztem,jogy pisilnem kell,de azthittem már a wc-n vagyok. Aztán rájöttem,hogy mégsem ott vagyok,hanem még az ágyban fekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!