Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz, vagy csak...

Szerintetek igaz, vagy csak kitalálta?

Figyelt kérdés

Bejeloltem egy fiut facebookon egy ismerosom 'ajalnlasara' ,mivel szemelyeket kerestem egy programhoz (ez most lenyegtelen,mi). Tehat, bejeloltem ,majd irtam neki , es egyszer csak irt az egyik osztalytarsamrol vezeteknev nelkul ,en nem ertettem , h o honnan tudja , h az a fiu az osztalytarsam es azt irta, azert tudja,mert az a fiu egyik baratja es meg evekkel ezelott bemutatgatta neki osztalykeprol hogy ki -kicsoda es megjegyzett engem ,innen tudta,h osztalytarsak vagtunk.

Kerdesem : h szerintetek egy tobb mint 30 fos osztalykepen ,ha evekkel ezelott elmondogatja egyesevel a neveket ,akkor mennyi az esely ,h ra evekre tudja ,ki az ?

Raasasul , a mostani profilkepem egeszkepes,tavol vagyok ,es az arcom biztosan nem latszik.

2013. okt. 30. 15:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!