Szerintetek igaz, vagy csak kitalálta?
Figyelt kérdés
Bejeloltem egy fiut facebookon egy ismerosom 'ajalnlasara' ,mivel szemelyeket kerestem egy programhoz (ez most lenyegtelen,mi). Tehat, bejeloltem ,majd irtam neki , es egyszer csak irt az egyik osztalytarsamrol vezeteknev nelkul ,en nem ertettem , h o honnan tudja , h az a fiu az osztalytarsam es azt irta, azert tudja,mert az a fiu egyik baratja es meg evekkel ezelott bemutatgatta neki osztalykeprol hogy ki -kicsoda es megjegyzett engem ,innen tudta,h osztalytarsak vagtunk.
Kerdesem : h szerintetek egy tobb mint 30 fos osztalykepen ,ha evekkel ezelott elmondogatja egyesevel a neveket ,akkor mennyi az esely ,h ra evekre tudja ,ki az ?
Raasasul , a mostani profilkepem egeszkepes,tavol vagyok ,es az arcom biztosan nem latszik.
2013. okt. 30. 15:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!