Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Más is hasonlóan áll hozzá az...

Más is hasonlóan áll hozzá az élethez?

Figyelt kérdés
Van még rajtam kívül itt valaki olyan, aki úgy áll az élethez, hogy nincsen túl nagy szerencséje pl a lányoknál, de lesz*rja, "house" típus, a tudományban hisz, szeret új dolgokat is tanulni és nem bánja, ha család, vagy feleség nélkül hal meg stb? Szóval olyan attitűdőjű, hogy nem bánja, ha így történik, ő el tud lenni.

2013. okt. 30. 14:36
 1/4 anonim válasza:

Én lány vagyok , de mostmár nagyon hajlok efelè... Mostanában nekem sok volt minden ês belefáradtam a dolgokba..különösen a fiúk terén. Innentől már csakis a tanulás lesz célegyenesben,a sikeres érettségihez:)

De a kérdésedre válaszolva azért nem tartom helyesmek,h valaki így álljon hozzá az egész életéhez . Ez legyen egy állapot,egy időszak,mikor egyes dolgok kiesnek az életből ,de hosszútávon nem hinném ,h teljes lenne az élet szerelem nêlkül. Ne tégy ilyen kijelentêst , hidd el ,lesz jobb is.

2013. okt. 30. 14:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Hm.. egyébként Ön mennyi idős?
2013. okt. 30. 14:50
 3/4 anonim válasza:

Nem tudom ,mivel érdemeltem ki a magázó formát , de 17 vagyok,érettségire készülök,ahogy írtam.

És te hány éves vagy ?

2013. okt. 30. 14:57
 4/4 anonim válasza:
House jó arc bár egy kicsit sztm szélsőséges, az élet szép csak emberek rontják mindig el a másik napját. :)
2013. okt. 30. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!