Más is hasonlóan áll hozzá az élethez?
Figyelt kérdés
Van még rajtam kívül itt valaki olyan, aki úgy áll az élethez, hogy nincsen túl nagy szerencséje pl a lányoknál, de lesz*rja, "house" típus, a tudományban hisz, szeret új dolgokat is tanulni és nem bánja, ha család, vagy feleség nélkül hal meg stb? Szóval olyan attitűdőjű, hogy nem bánja, ha így történik, ő el tud lenni.2013. okt. 30. 14:36
1/4 anonim válasza:
Én lány vagyok , de mostmár nagyon hajlok efelè... Mostanában nekem sok volt minden ês belefáradtam a dolgokba..különösen a fiúk terén. Innentől már csakis a tanulás lesz célegyenesben,a sikeres érettségihez:)
De a kérdésedre válaszolva azért nem tartom helyesmek,h valaki így álljon hozzá az egész életéhez . Ez legyen egy állapot,egy időszak,mikor egyes dolgok kiesnek az életből ,de hosszútávon nem hinném ,h teljes lenne az élet szerelem nêlkül. Ne tégy ilyen kijelentêst , hidd el ,lesz jobb is.
2/4 A kérdező kommentje:
Hm.. egyébként Ön mennyi idős?
2013. okt. 30. 14:50
3/4 anonim válasza:
Nem tudom ,mivel érdemeltem ki a magázó formát , de 17 vagyok,érettségire készülök,ahogy írtam.
És te hány éves vagy ?
4/4 anonim válasza:
House jó arc bár egy kicsit sztm szélsőséges, az élet szép csak emberek rontják mindig el a másik napját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!