Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tumblr? Vélemény?

Pikácsúú kérdése:

Tumblr? Vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

(ui: ha bekövetsz, visszakövetlek)

2013. okt. 30. 08:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tyű de kreatív...
2013. okt. 30. 13:22
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem tetszik,bekövettelek:)
2013. okt. 30. 16:53
 3/11 anonim válasza:
tetszik:)
2013. okt. 31. 08:28
 4/11 anonim ***** válasza:
pont ugyanolyan,mint a többi..reblogolja a sok depis szöveget,amire arra akar utalni,hogy mennyire egyedül van, és nem szereti őt senki,miközben az anyja kinyalja a seggét,de közben erotikus gifeket is kirak,mert szexhiányos.
2013. nov. 1. 17:03
 5/11 A kérdező kommentje:
nem tudom honnan jott az "anyja kinyalja a segget" resz, de koszonom a velemenyed:) erre azert meg kivancsi lennek.
2013. nov. 2. 11:48
 6/11 anonim ***** válasza:

azt,hogy játszod magad,hogy milyen rossz neked és milyen depressziós vagy,de eközben van fedél a fejed alatt,kapsz kaját,járhatsz iskolába,gondolom biztos van legalább egy barátod is akivel elszoktál lenni suliidőben..stb...

Ha tényleg ennyi problémád lenne,nem a gép előtt sajnáltatnád magad,hanem a sarokban kuporognál vagy a pszcihiátereddel beszélgetnél.

2013. nov. 4. 16:39
 7/11 A kérdező kommentje:

akkor most szépen szétboncolgatom amiket mondtál:$

nincsen sehol semmi depresszió, csak csalódottság. ami csak akkor van amikor "a gép előtt sajnáltatom magam". az "anyja kinyalja a seggét" részt még ezután se értem, seggnyalás az hogy nem küld ki az utcára és kapok enni?:| ha nem lennének problémáim akkor nem a gép előtt ülnék hanem a barátaimmal lennék vagy valami. olyan véleményeket szeretnék aminek van valami alapja:|

2013. nov. 6. 15:08
 8/11 anonim válasza:
nekem tetszik, én követlek!:)
2013. nov. 8. 14:33
 9/11 anonim válasza:

Egyetértek az első véleményezővel: "Tyű de kreatív..." (remélem, azért mindenki érezte a szarkazmust). Szóval már rekordmennyiségben láttam ilyen blogokat... és ekkor arra gondolok, hogy sok felesleges Tumblr felhasználó van, túl sok. Azután egyetértek azzal a válaszolóval is, aki azt mondta, hogy "az anyja kinyalja a seggét", persze ezt mondtam volna, de tényleg már idegesítő, hogy teledobálják vagy kétmilliárd depressziós képpel, amikor még arról sincs fogalmuk, hogy mit is jelent igazán a depresszió... Akkor, ott vannak a "szexhiányos" képek/mozgóképek, nem akarok bunkó lenni, de most MIÉRT KELL OLYANOKAT POSZTOLNI!? Sanda gyanúm, hogy nem vagy több 18- nál, sőt még az is csoda , ha tizenhatot megütöd... Lejárt, és unalmasak a posztok... És tudod, hogy lehet megoldani ne legyenek problémáid?

1. Lépj be Tumblr-be.

2. Töröld ki a blogod.

3. Kapcsold ki a gépet.

4. Hívd fel az egyik ismerősödet, akivel rég találkoztál.

5. Beszéljetek meg egy találkozóhelyet.

6. Menj el arra a helyre.

7. Találkozz vele.

8. Beszélgessetek, és talán újra közelebb lesztek egymáshoz, és BUMMM, minden problémád megoldva.

Ezt még le kell írnom: Mi az, hogy ha követsz én is követlek? Tudtommal - vagyis legalább én így szoktam csinálni - olyan blogokat szoktak Tumblr-ön használni, ami megtetszik az adott embernek.

(Ui.: Láttam sok magyarnak a képeit, ők tudnak róla, hogy kiposztoltad a képeiket?)

2013. nov. 8. 15:19
 10/11 anonim ***** válasza:

nincsen sehol semmi depresszió, csak csalódottság. AMI CSAK AKKOR VAN AMIKOR "a gép előtt sajnáltatom magam".szerintem nem kéne ezt idézőjelbe tenni,mert most bizonyítottad,hogy tényleg sajnáltatod magad.

az "anyja kinyalja a seggét" részt még ezután se értem, seggnyalás az hogy nem küld ki az utcára és kapok enni?:|

hát..kíváncsi vagyok,hogy mennyit segítesz anyudnak,mert ebből a mondatból azt következtetem ki,hogy az teljesen alap,hogy ad neked enni,megvesz neked azt,amit akarsz,be irat iskolába,ha beteg vagy,mindent megtesz,hogy elmúljon a betegséged,ha van saját szobád,szerintem inkább meghúznám magam és nem magyarázkodnák,hogy az anyám nem nyalja ki a seggem,mert én egy szobába vagyok a 2 testvéremmel mégis van annyi erőm,hogy felemeljem a seggem a géptől és összetakarítsak mielőtt anyám hazaér a munkából.

ha nem lennének problémáim akkor nem a gép előtt ülnék hanem a barátaimmal lennék vagy valami.

Igazad van.Te súlyos feltűnési viszketegségben szenvedsz.

de azért gondolj bele..fölteszek egy példát:ha egyedül mennél az utcán,és hirtelen valaki bedobna a kocsijába,utána elvinne a házába és megerőszakolna,amitől te teherbe esnél,aztán az emberek néznének téged,és a nagy pocakodat,az iskolába mindenki rólad beszélne..ezek után te kénytelen lennél még odaülni a géphez és írogatni,hogy "az emberek előítéletesek meg,hogy jajj de rossz nekem"??hát erősen kétlem..

2013. nov. 8. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!