Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi értelme van az életnek, ha...

Mi értelme van az életnek, ha úgyis minden elmúlik és csak emlék marad? Akkor most az emlékekért élunk, vagy mi?

Figyelt kérdés
Olyan gyorsan elmúlnak a dolgok... Pedig mindig azt hiszem, hogy ez meg az az életem értelme, és az is csak úgy elmúlik.. Minden szinte csak egy percig tart, de az emlék orokké... Szóval akkor mi van?
2009. nov. 14. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
azért élünk hogy boldogok legyünk
2009. nov. 14. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, ilyesmit vársz-e ide (ha nem, akkor nyilván megkapom a lepontozást, mert hívő vagyok), de szerintem a földi élet egy próbatétel, és ha eléggé kiérdemeljük, bejuthatunk a mennybe :)
2009. nov. 14. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tanuljunk és fejlődjünk
2009. nov. 14. 13:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát, én is kezdem azt hinni, hogy nem a foldi élet az élet értelme... Sot, tudom is! Egy élet a világegyetemben csak egy másodperc, vagy még annyi sem.. Olyan gyorsan elmúlik minden, de nem hiszem, hogy a semmibe veszik.. Valaminek lennie kell.
2009. nov. 14. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!