Hogy győzzem meg a szüleimet hogy zongorázhassak?
Figyelt kérdés
Olyan fél évvel ezelőtt kezdett el érdekelni a zongorázás, elmondtam a szüleimnek de nem engedik. Azt mondják hogy túl késő elkezdeni / 15 éves vagyok /, de szerintem nem. Semmi hobbim sincs, nem táncolok, nem sportolok semmit. Hogy győzzem meg őket hogy nekem ez a vágyam hogy zongorázhassak?? :)2013. okt. 29. 21:24
1/6 anonim válasza:
Hát egyszerűen csak mondd nekik, h ez a vágyad..:D Sose késő belekezdeni az ilyen dolgokba, én 18 évesen gondolkozok rajta, h el-e kezdjem..:) Kérd ezt karácsonyra, vagy szülinapodra, vagy amikor nagyon jó napjuk van, akkor próbáld megkérni őket..:DD A lényeg, h sose azzal kezdj rögtön, h "Hé anya zongorázni szeretnék" hanem kezdjetek el beszélgetni, amikor érzed már, h jó a hangulat, akkor hozd fel újra..:D Sok sikert ;) Am fiú vagy, vagy lány?
2/6 A kérdező kommentje:
szerintem se késő, de mindig ezzel jönnek:/
meg azzal hogymár csak magántanár foglalkozna velem, az meg túl drága..stb. de köszön a választ:) majd bepróbálkozok ha jól elvannak, ami nehéz mivel elváltak és ritkán vannak minden ketten együtt hogy tudnék ilyenről beszélni mindkettőjüknek egyszerre, lány vagyok:)
2013. okt. 29. 23:00
3/6 anonim válasza:
Egyik volt osztálytársam is 14 évesen kezdett el trombitázni, és még versenyeket is nyert..:) Ha a pénz a gond, akkor ha tudsz segíts be otthon néhány dologban, és kérj zsebpénzt, vagy nem tudom hogy megy ez nálatok :D
4/6 A kérdező kommentje:
nem kapok a besegítésért pénzt, ritkán szoktam kapni zsebpénzt, de szerintem simán megoldható lenne a zene iskola , ha nem kell magántanárhoz járnom, és szerintem zongorát, vagy egy szintetizátort is összetudnánk spórolni:)
2013. okt. 29. 23:16
5/6 anonim válasza:
zeiskolába egyészent 18 éves korig be lehet iratkozni...ha kezdő vagy , ha nem!! :DD
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2013. nov. 6. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!