Wáá csak én unatkozok ennyire?
Figyelt kérdés
már kezdek bedilizni :D annyira unalom van :( nincs kedvem menni sehova, de nagyon unatkozom :( semmi érdekes ember nincs msn en se :( wáááá :D :( 17L2009. nov. 13. 21:33
11/15 A kérdező kommentje:
egyiket sem szeretem :) nemtudom még midig nem vagyok álmos...
2009. nov. 14. 01:39
12/15 anonim válasza:
Most már biztosan alszol... :D
13/15 anonim válasza:
most már biztos felébredtél :D
14/15 A kérdező kommentje:
fél 3kor aludtam el :D és 10kor keltem :P :D :D
2009. nov. 14. 13:34
15/15 anonim válasza:
páran aki írák hogy maszti...annak csak azt tudom mondani hogy menjenek orvoshoz ha a masztizás órákig tart, aszem átlagban 2-3perc, max 10perc
szerintem gépeden kezd el letörölgettni azt amit nem használsz, ccleaner, töredezetség mentesítés, vírus ellenőrzés. ezekkkel el leszel egy darabig aztán gyors is leszz a géped xD és ezután max amit letöröltél visszateszed rá xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!