Szerintetek meg lehet valakibe bízni, hogy dohányboltból hozzon nekem ki 1doboz cigit, ha adok neki belőle 1 szálat?
Tényleg elég hülyén fogalmaztam meg :D :
Egy járókelőben meg lehet bízni annyira hogy megkérjem,hogy hozzon nekem ki a boltból 1 doboz cigit ?
értelmezzük a dolgot:D
nem vagy még 18, ezért nem vehetsz cigit azokban a csodás nemzeti dohányboltokban
odamész egy épp arra járóhoz, hogy vegyen neked cigit
ez nem megbízhatóságról szól szerintem, inkább arról, hogy hajlandó e részt venni egy fiatalkorú szabálysértésében...
az egy szál cigi max akkor jön be, ha az illető dohányzik, tehát ennél ügyesnek kell lenned
de a dohányosok közül is sokan elítélik (jogosan) a fiatalkorúak dohányzását..
szóval szerintem nem a megbízhatósággal van baj, hanem azzal, hogy mennyire bírják az adott ember elvei az ilyet
de szerintem ha már bemegy és megveszi neked, nem kéri el azt az 1 szálat.. bár ez is emberfüggő
szóval próbálkozhatsz, oszt vagy bejön, vagy nem:)
de az első slukkot azért tartsd bent a szádban 10 másodpercig, aztán köpj egy zsepibe és nézd meg mi jött ki..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!