Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne csúfolj...

Mit csináljak, hogy ne csúfolják a nevemet?

Figyelt kérdés
Józsefnek hívnak, és azt osztály társaim állandóan Jóskáznak, Józsiznak, a Jocit szeretem. Viszotn ha valaki megkérdezi hogy hívnak elég ciki azt mondani, hogy: Joci vagyok. A Jóska vagyok szituációt utálom.:S Mit csinálnátok?
2009. nov. 13. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:

ez a neved, el kell fogadnod. Az, hogy azt mondja Jóska, azzal nem csúfol, az is a nevednek az egyik becézése.

El kell fogadnod, és az esetleges csúfolódásokat nem kell felvenni, és akkor abbamaradnak.

Rokonomat Erzsébetnek hívják, sokan Böbének, meg Jerzsának csúfolják, de nem veszi fel, így apad a dolog =)

2009. nov. 13. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Találj ki magadnak valami "muvésznevet"!

Amúgy engem is csúfolnak a nevem miatt:)

2009. nov. 13. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Válassz egy becenevet, úgyis mindenkinek van egy normális neve a rabszolga nevén kívül... Az egy dolog, hogy a szülied azt adták, azér még nem kell úgy bemutatkoznod...
2009. nov. 13. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vok, még annyit, hogy én soha nem az anyakönyvezett nevemen mutatkozok be az senkit sem érdekel...
2009. nov. 13. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nyugodtan mutatkozz be úgy hogy Joci vagyok.Mert ahol ki kell mondanod azt hogy József ott biztos nem olyan dedósok hogy ezzel cukkolnak.
2009. nov. 13. 20:44
 6/6 anonim válasza:
Ha nem hivatalosan mutatkozol be, becenév lehet nyugodtan:) Joci vagy Joe még ugyanjó:)
2009. nov. 14. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!