Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy működik ez? (teleton)

Hogy működik ez? (teleton)

Figyelt kérdés

Minden karácsony előtt a viva tv gyűjtést rendez,teletont.Tavaly néztem és szerettem volna adományozni,de nem tudtam.Most mindenképpen akarok,és fogok is.Nekem az a 400Ft nem létfontosságú,viszont a Tűzoltó utcai gyerekeknek szükségük van rá.Most az interaktívban,ahogy leadták a videót,elsírtam magam...Aki tudja,hogy működik ez,kérem írja le.Ha felhívom a számot kell valamit mondanom,vagy megnyomnom a telefonon,és ők mondanak valamit?Hogy van ez?

Köszönöm a válaszokat!

14,5/L

2009. nov. 13. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha felhívod a számot,egy hang meg fogja köszönni,és ennyi.De ha kell valamit nyomnod,vagy bármi ilyesmi,biztos azt is bemondja.Nem tapasztalatból mondom,de biztos nem kell semmi különöset tenned.
2009. nov. 14. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia.Nem kell mondanod semmit,egy hang megköszöni a hívásod,ebben az évben Zola.
2009. nov. 22. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ada köszöni meg :)

Most hívtam őket

2009. dec. 19. 15:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

köszönöm a válaszaitokat!

Én is felhívtam ma őket:)

Nekem Ben köszönte meg.Amúgy úgy hallottam a tv-ben,hogy mind a három verzió van.Ada,Zola és Ben is megköszöni.

2009. dec. 19. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!