Mi a véleményetek erről a barátságról? (idióták kíméljenek)
A barátnőmmel 8. óta vagyunk barátok. Ő is lány, és én is. Mindketten 16 évesek vagyunk és 11. osztályba járunk.
10. ben csókolóztunk először, aztán már megszokottá vált, ezután persze jött minden magátol, és csináltunk is pár dolgot a nyáron. (ezt mindenkinek a képzeletére bízom, de semmi "durva") A barátaink semmit sem vettek észre. Ma már tudják páran (2), de nem zavarja őket.
Mindkettőnknek tetszett már lány, de fiú is hasonlóképp.
Sokat szoktunk veszekedni, főleg azon, hogy ő sosem mondja el a véleményét, én pedig túl őszinte vagyok.
Elég féltékeny vagyok, de ő is az. De nekem több okom van féltékenykedni, mint neki. Egy nap összeveszünk körülbelül 2x-3x de még aznap ki is békülünk. Vagyis az összeveszést követő 1-2 órában. (van hogy csak pár perc, helyzettől függ xD)
Ezenkívül rengeteget beszélünk telefonon. Minden nap. Volt is szép magas összeggel ellátott telefonszámla xD
Szeretjük egymást, de mindig adódik valami probléma. Tulajdonképpen nincs is nap, hogy ne balhézzunk össze.. :D
Csak arra lennék kíváncsi, hogy mi a véleményetek erről.
Ha valami nem lenne világos, nyugodtan kérdezzetek, válaszolok. :D [értelmes válaszokat előre is köszönöm :)]
Ez már "Túl a barátságon".
Még csak nem is barátság extrákkal, mivel mint írtad érzelmek és féltékenységek vannak.
Mire vagy még kíváncsi?
Nem jöttünk össze ^^ nem járunk.
Amúgy nagyon szerettük egymást már 8. ban is. Aztán külön suliba kerültünk így minden héten 1x találkozhattunk. Emiatt a kapcsolatunk már csak annyiból állt, hogy minden nap elmeséltük egymásnak telefonon, hogy mi történt velünk aznap, majd jó éjszakát kívántunk és letettük.
10. ben sem változott a helyzet, bár már több közös barátunk volt, mivel ő járt át hozzám már heti kétszer abból a városból ahol ő tanult oda ahol az én sulim volt.
Mivel már 10. esek voltunk, és érdekelt milyen lehet csókolózni, így elhatároztuk, hogy kipróbáljuk. Ebből nem lett persze semmi sem, mert nem mertük xD
Aztán tavasszal átiratkozott abba az iskolába, ahová én is járok. Az én osztályomba. Ezután kezdődtek el a dolgok.
Csináltunk kártyácskákat ráírtunk pár dolgot, mit kell tennie annak aki kihúzza. Sikerült kihúznom a csókot. Persze nem mertem, így meg sem mondtam neki mit húztam, majd otthagytam xD Ezután persze behajtotta rajtam. De csak szájrapuszi volt. Majd később csók lett belőle.
Ezután már megszokottá vált a dolog.
Persze a nyarat végigbalhéztuk, mert nekem nem tetszett 1-2 dolog... Pl: 40 éves emberkékkel táncolt. vagy pl egy nála 2 évvel idősebb barátnőjével elment az egyik közeli városba és ott ivott, meg néztek leszbis filmeket -.- aztán mikor végzett felhívtam, hogy milyen volt. Persze hamar ki is akadtam, mikor elmesélte miket csináltak, holott a piálást elhallgatta. Azt csak másnap tudtam meg. Nem is lett volna ezzel semmi probléma, ha elötte nap nem ígértetem meg vele, hogy nem fog inni. Megígérte, és meg is lett az eredménye. Alig bírt felszállni a buszra, olyan kába volt -.-
Szóval a nyár balhéban gazdag volt. Aztán most itt vagyok :D Élek, bár még mindig nem tudom teljesen leszarni, mit csinál és mit nem. De csak magam idegesítem ezzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!