Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megloptak, ki lehet a tolvaj?

Megloptak, ki lehet a tolvaj?

Figyelt kérdés
Szolgálati lakásban lakunk,egy ajtóra az üzlethelyiségtől.A napi bevételt hetente 1x viszem a bankba.Napi szinten leszámolom,hetente 1-2x összesítek.Máskor is gyanús volt,hogy hiányzik a pénzből,de néhány napja egyértelműen bebizonyosodott.2 kollégám és 2 gyerekem fér hozzá a házipénztárhoz.Nem kell csodálkozni,eddig nem is nyúlt bele senki.Fél éve azonban gyanakodni kezdtem.Mindenki tagad, én sem tudom mondani és elhinni,hogy bármelyikük tette.De a pénz eltűnt,valamelyikük elvette.A gyerek a felnőttet,a felnőttek a gyerekeket gyanúsítják.És a tolvaj köztük van.Mit tegyek?

2013. okt. 26. 23:21
 1/4 apababa ***** válasza:
Ha egyiküknek sem puha az orra meg lehetne nézni melyikük tudott olyan dolgokat megvenni ami talán nem fért bele a fizetésbe , zsebpénzbe. Az összeg ami hiányzik rendszeresen fontos lehet és esetleg bankó jelöléssel vagy sorszám felírással lekövethető. Felmerülhet a rejtett kamera elhelyezése. Esetleg gyanus aki a legtöbbször kért fizetésemelést vagy zsebpénzemelést. Vagy emelni kéne valóban. Vannak még ötleteim.
2013. okt. 26. 23:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Átgondoltam én is,ki költekezik többet,ki nyafog,kinek nem elég ami van.Jelzem,jó fizetések vannak,tényleg.Kizárom a gyerekeimet,ennyi pénzt el se tudnának költeni,nincs semmi új,szokatlan és gyanús holmijuk.Barátaikat,irigyeiket és óvatósan kérdeztem,nem élnek másképp mint eddig.Ez egy kis hely,még a boltban is fura lenne,ha sok pénz lenne náluk.

Kamera felesleges,mert 10-15 percenként kell váltani,úgy se mutatja ki mennyit tesz be vagy vesz ki.

2013. okt. 26. 23:50
 3/4 apababa ***** válasza:

Kamera jó dolog . Ha nem akarod titokban nyiltan lehet felszerelni egyet igy megijed és legalább abbahagyja. A kamerát több boltban intéztünk a tulaj direkt a pénztárgép fölé rakatott egyet ami elég jó minőségü képet adott ahoz hogy a teljes pénzforgalmat lássa . A merevlemezről vissza lehet követni gyorsítva is az egész napot. Többször volt rá példa hogy rosszul adott vissza az alkalmazott. Visszanézték és simán beazonosították hol tévedett. Mivel ez is egy kis bolt volt nagyjából állandó ügyfelekkel megmutatva a felvételt vissza is fizették a különbözetet a vevők. De az elrettentésre mindenképp kiváló.

A másik javaslatom: kirugni mindkettőt újjakat felvenni közölve velük hogy az elődeit a kamera bukktatta le.

2013. okt. 27. 14:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,azt hiszem a kamera mellett döntök.Tudni szeretném,melyikük!
2013. okt. 27. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!