Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki mit szól ehhez, szerintem...

Ki mit szól ehhez, szerintem elszomorító?

Figyelt kérdés

Szerintem ez nagyon szomorú és ez csak egy példa a sok közül a rendes emberek meg éheznek meg szenvednek a saját országukban.

http://www.youtube.com/watch?v=3Pjr0UBKgXo&feature=youtu.be

2013. okt. 26. 23:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen és az a baj a szegények még szegényebbek lesznek, a gazdagok meg még gazdagabbak a szegények kárára. Sajnos az egész világ erről szól. Pedig a boldogsághoz nem pénz kell, hidd el én tudom.Szerintem attól valakinek nem lesz boldogabb élete, ha ilyen fényűző esküvőre veri el a pénzét.
2013. okt. 27. 00:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Én tudom,nem vagyok gazdag de én is próbáltam párszor tárgyak vásárlásával boldogsághoz jutni egy ideig ment aztán már ez sem elégít ki
2013. okt. 27. 01:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is voltam már így, hogy valamit nagyon meg akartam venni és végül sikerült megvennem, utána meg már nem is örültem annyira neki.Szerintem valakit igazán az tehet boldoggá, ha van valakije, akit szerethet és mellette van,megoszthatja vele az életét.Sajnos én tudom milyen, ha az ember egyedül van.Ha választanom kellene, hogy legyek nagyon gazdag, vagy találjak valakit akit nagyon szerethetek, akkor gondolkodás nélkül a másodikat választanám. A pénz önmagában nem ér semmit.Attól én nem lennék boldog.
2013. okt. 27. 01:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Én is tudom milyen egyedül lenni nem találok barátnőt furcsák lettek a nők,és egy félelmem van tartós kapcsolattól a megcsalás
2013. okt. 27. 01:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Az biztos. Az a legrosszabb érzés, ha megcsalnak. Megbízol benne meg minden, mindent megtennél érte és akkor egyszer csak csalódnod kell.Kegyetlen rossz.
2013. okt. 27. 01:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Azt mondják többen hogy akármilyen kapcsolat is a megcsalás el kerülhetetlen,de próbálok abban hinni hogy nem minden embernek van szüksége megcsalásra hanem van aki hűséges is tud lenni
2013. okt. 27. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!