15 éves fiú vagyok és megszeretnék tanulni angolul, csak nem tudom, hogy kezdjek bele. Szerintetek sikerülhet?
Figyelt kérdés
Már 4 éve tanulom az angolt az iskolában heti 2órában ami kb semmire se volt jó.Csak a nagyon alap dolgokat tanultam meg.A szabadidőmet szeretném valami hasznossal eltölteni és fejembe vettem,hogy meg akarok tanulni angolul.
Nem szeretnék nyelviskolába,magántanárhoz járni.Az internet adta lehetőségekkel szeretnék elsajátítani egy társalgás szintű szintet.Vettem egy könyvet amiben benne vannak a nyelvtani szabályok,igeidők stb.Baranyai Márta:Angol Kisokos.Mennyire jó ez?..Kb mennyi idő alatt lehetne elérni egy társalgási szintet napi 1-1.5 óra tanulással?.Esetleg ha tudnátok módszereket javasolni amivel eltudok érni egy társalgási szintű angol szintet azt nagyon megköszönném.
2013. okt. 26. 19:10
1/3 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz, olvasd el a könyvet a szabályokról, meg az igeidőkről, hogy tényleg tudd az alapokat. Utána szokj rá arra, hogy filmeket nézel rendszeresen, és angol nyelven először magyar felirattal, aztán angol felirattal. Ez nagyon hatásos, és tanulás nélkül sajátítod el a nyelvet. Ismerek egy lányt, aki 15 évesen perfektül beszélt angolul. Akkor semmit nem tudott japánul, és elkezdett úgy nézni filmeket, hogy japánul angol felirattal. Miután megtanulta a betűket, utána japánul japán felirattal. 4 év múlva egyetemre ment, valami Kelet-Ázsiai nyelvészet, vagy valami ilyesmire.
2/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat:) esetleg tudnál mondani olyan oldalakat ahonnan tudok filmeket nézni?
2013. okt. 26. 20:55
3/3 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm szépen azt hiszem,hogy megnézem:D
2013. okt. 26. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!