Lázadó stílusúak! Tudnátok segíteni?
arra lennék kíváncsi hogy:
egy lázadó stílusú embernek milyen a viselkedése, öltözködése? Ilyen dolgok érdekelnének végülis. Neten már nem tudok eligazodni, mert ki tudja kik írták, és mennyire tévednek! Olyanoknak érdekelne a hozzászólásuk, akik tényleg lázadó stílusúak!
Világgal való viszonya milyen egy lázadóknak? (lehet tettem fel elég hülye kérdést is, de nézzétek el nekem):D
Az öltözködés változó, de sosem mainstream, általában punkos, rockeres vagy skinheades.
A viselkedésről annyit, hogy a nagy átlagban véve hevesebb vérmérsékletűbbek, de racionálisan gondolkodóak vagyunk, de nem lehet konkrét tulajdonságokat felsorolni, mivel emberenkémt változó.
Nekem speciel nincs jó viszonyom a világgal, a néhány jóbarátomat és a családomat leszámítva utálom az embereket és szinte mindent. A természetet és a tudományt szeretem és tisztelem, a nálam gyengébbeknek mindig igyekszek segíteni.
Mi az, hogy lázadó stílus? Ez is csak egy divat, vazze. Vagy lázadsz valami ellen, és akkor mocskosul mindegy, milyen ruhában jársz, vagy úgy öltözöl, mint XY, és közben mocskosul mindegy, milyen a viszonyod a világgal.
Attól, hogy rühelled a társadalmat, még nem fogsz - nem kell - egy bizonyos módon öltözködnöd. Ha az érdekel, hoygan öltözködj, csak egy divatmajom vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!