Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki men tudja ez melyik...

Valaki men tudja ez melyik Film? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Az a lényeg, hogy egy beszélgetés alkalmával szóba került, de az illető sem tudta a címét. Röviden a film:

Már a jövőben játszódik (azt hiszem) és a tudősok fel fedezték, hogy az agy megőrzi az élet utolsó néhány percét, talán az utolsó 7 percet. Egy vonat balesetet akarnak tisztázni, hogy hogyan történt, ezért az egyik emberkét folyton vissza küldik az emlékbe, hogy mondja el mi történik. Az emberke pedig a végén be sokall, és leszáll arról a bizonyos vonatról, így nem hal meg.

Röviden ennyi. hogyha valaki tudja melyik filmről van szó, az kérem írjon. hogyha kicsit eltér az én verzióm, akkor bocsánat. Én is csak hallottam.

2013. okt. 26. 14:44
 1/4 A kérdező kommentje:

Oké, a helyesírási trollokat megelőzően:

- Men= Nem

- Tudősök= Tudósok

- Fel fedezték= Felfedezték

- Be sokall= Besokall

2013. okt. 26. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Forráskód
2013. okt. 26. 14:53
 3/4 JohnTitor ***** válasza:
Forráskód
2013. okt. 26. 14:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. :-D
2013. okt. 26. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!