Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudok uralkodni magamon,...

Nem tudok uralkodni magamon, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Sokszor olyan agresszív kitöréseim vannak, h még én is megijedek saját magamtól, és félek, h valami őrültséget fogok csinálni valamikor, ha nagyon felhúznak..:s Próbálok uralkodni magamon, de már nem nagyon tudom magamban tartani.. Itthon ütöm a falat, kis levezetésnek de sokszor már az se elég.. Ez az agresszió az apámmal való kapcsolatom miatt alakult ki, mivel régen nagyon sokszor ütött/vert minket a semmiért, és jobban utálom, v elítélem, mint akármelyik bűnözőt, csak ő éppen itthon éli a kényelmes kis életét.. Manapság sokszor mi dolgozunk már helyette, de mégis annyi energia van bennem, nem tudom honnan, próbáltam futni, meg edzeni, de akkor is néha hihetetlenül agresszív vagyok.. Barátaim előtt próbálom takargatni, inkább a tesómnál szokott ez kijönni, h a semmiért leb*szom.. Ha valaki esetleg el tudna látni értelmes tanácsokkal, h mivel szüntethetném meg ezt a fajta dühöt, igazából mindennel szemben, azt megköszönném.. A legkisebb dolgok is felhúznak már..:s

2013. okt. 26. 12:43
 1/5 A kérdező kommentje:
a zenék nem tudom mennyire befolyásolnak, de általában rappet, technot, v ilyen "Epic" nyugodt zenéket hallgatok.. Sok horror filmet néztem, és sokszor gondolkozok azon, h milyen lehetne azokat a dolgokat megvalósítani, amik a filmekben történnek..
2013. okt. 26. 12:45
 2/5 A kérdező kommentje:
volt időszak, amikor voltak még barátaim, olyankor nem voltam egyáltalán agresszív, de egy időben megromlott a kapcsolatunk, és a "bandából" a legjobb "barátaim" úgymond kitagadtak, és még ők kezdtek el szívatni engem..
2013. okt. 26. 12:47
 3/5 Twillight ***** válasza:
Régen nekem is ez volt as bajom nos na persze nekem család életem miatt volt ez az egész de a (pscihater)az segített.És a zene nos az általában külömböző érzéseket kelt bennem ha szomorú zenét halgatok akor agreszív vagyok a boldog zenét halgatok akor jó vagyok amugy én a rock híve vagyok de azért halgatok mást is.
2013. okt. 26. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:
menj el sportolni, tornázni, edzeni nagyon jó feszültség levezető
2013. okt. 26. 12:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!:)
2013. okt. 26. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!