Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » "Megszűnt" a hóesés a térségben?

"Megszűnt" a hóesés a térségben?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok visszaemlékezni az elmúlt 5 évben egy olyan télre sem, hogy hatalmas hó lett volna. Hamarosan itt a december, de még mindig 8 fokok vannak.

Ennek mi lehet az oka?

2009. nov. 13. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Pedig két éve szilveszterkor Pécsen harminc éve nem látott mennyiségű hó esett, térdig ért mindenhol! Annyira örültem, mert az az előtti évben november végén volt, hogy egy szál pólóban mászkáltunk az utcán...

Hát igen, az éghajlatváltozás hatását már most érezzük. Gyerekkoromban, húsz évvel ezelőtt még hatalmas hó volt mindenhol, telente három hónapig tudtunk szánkózni. Sajnálom, hogy az én gyerekeimnek már a hóesés is különleges élmény lesz...

Viszont ha a jó oldalát nézzük a dolgoknak, legalább nem kell annyit fűteni, olcsóbb lesz a téli rezsi. Ez is valami...

2009. nov. 13. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:

2 éve akkora hó volt itt a Mátra aljában hogy a kocsit alig találtuk meg... hát még a kutyát:D

De egyébként tényleg egyre "kevesebb" a tél. Aminek én örülök a legjobban.

2009. nov. 13. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!