Milyen szakma való nekem?
Mit ajánlotok nekem munka ügyben?
Matekból rossz vagyok. Magyar nyelvtan és irodalomból
közepes vagyok. Történelemből kiváló, dicséretes 5-ös vagyok. Természetből és földrajzból pocsék vagyok.
Technikából közepes vagyok. Rajzból közepes vagyok.
Angolból közepes vagyok. Tesiből nagyon pocsék vagyok, nagyon nehezen tudok lefutni 1 km-t. Informatikából 5-ös vagyok. énekből 5-ös vagyok. Fizikából, biológiából és kémiából extra pocsék vagyok. Mit ajánlatok?

Nem lehet a jegyeid alapjan szakmat ajanlani neked. Ülj le gondold vegig, hogy mi az, amit eleted vegeig kepes lennek lelkesedessel es jo kedvvel csinalni. Amihez van egy kis tehetseged, szorgalmad, stb.
Az eletben senkit nem fog erdekelni, hogy melyik tantargybol hanyas voltal a suliban...
Köszi szépen! Hát.. ha lehetne én vagy rendőr, és TEK-os
tűzoltó, vagy katasztrófavédelmes, csak az a baj, hogy
2000 méter síkfutás, és ugye írtam, hogy kocogna nagy nehezen lefutok 1 km-t.
Ja jósra is gondolta, mert mindig tudom, hogy milyen film
fog következni a TV-ben! Tényleg! Nem tudom, hogy hogy van
ez, de mindig kitalálom!

Rendőr szeretnél lenne ? Ha ez érdekel akkor legyél az!
Nem tudom hányadikos vagy de nem egy nagy ördöngösség felkészülni alkalmasságira csak rendszeresség és kitartás kell.Főleg hogy jó vagy töriből mert írásbeli műveltségi nagy része töri..stb.Nézz utána!
ezen a TV műsor jósláson kiakadtam :D nagy vagy!!!!
Menj el informatikusnak / rendszer és szoftware fejlesztőnek, amúgy is a mai fiatalság a számítógép világába született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!