Mi történt Roronoa Zoro szemével?
Eddig csak annyit tudunk mint Te: Az edzés során megvakult.
Még nem volt róla szó.
SPOILER KÖVETKEZHET EGYESEKNEK, AKIK NEM TARTANAK MÉG A 2 ÉV IDŐUGRÁSNÁL!!!!
Máskor nem is nagyon sérülhetett meg :D Mert mikor megkérte Mihawkot, hogy tanítsa, akkor rendben volt. Aztán már 2 év után Sabondyn egy heggel a szemén jelent meg.
Igen, még csak a mangában is,h megsérült és kész.
De ha nézed az animét, akk kb. 3 hete volt az a rész, mikor legyőzte Monet-t és sztem arra a "képességére" fog hasonlítani a szeme is. Mert az kb. olyan ovlt,h Monet összeszarta magát, mert tudta h logia típusú és ha Zoro nem használ Hakit, akkor nem tudja őt megölni, de mégis Zoro kisugárzásától vagy nemtom mitől beparázott, ledermedt és azt hitte,h meghal. Sztem a szemével ugyanez lesz a helyzet, csak erősebb kiadásban.
#5/6 -> Nem mondod???
...
amúgy szerintem is csak megsérült.. bár lehet, hogy valamit mégis tartogat a számunkra...ki tudja?? max az író :DD
Tuti Sharinganja van.. XDD
De amúgy.. nem tudom, én utána olvasgattam angol és japán (inkább japánon találtam izgibb infókat) és csak simán megsérült, esetleg a hakija erősebb verziója törhet elő. legalábbis ezeket fogtam fel... de ameddig ki nem níitja szép szemeit csak találgatás van :'D De egyébként... szép szemének nincsen párja ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!