Miért kell lenézni a kövérebb lányokat?
nem vagyok vékony, de azért a brutálisan elhízott kategóriába sem tartozom, de itt most nem rólam van szó, hanem általánosan
kíváncsi vagyok a véleményetekre, de kíméljetek meg a bunkó paraszt beszólásoktól...úgy érzem, ennyi tiszteletet minden ember megérdemel
18/L
A sok tv-ben, újságban, plakátokon feltüntetett karcsú leányzók igen nagy befolyással tudnak lenni :) Legalább is ez az én tapasztalatom és tudásom :) Én se vagyok egy hű, de vékony lány és nem egyszer mentek már el mellettem utcán én korosztálybeli fiúk akik megjegyzéseket tettek, szóval ez már mélyen kódolva van mind a fiúkban és lányokban egyaránt.Bár ezt tartom a világon az egyik legundorítóbb dolognak, hisz senkinek semmi joga más kinézetéhez,, testalkatához, és társai.
17/L
Először is tisztázzuk, hogy miről beszélünk? Tehát te azt írod, hogy valahol a sovány és a brutálisan elhízott között vagy. Ez elég tág fogalom, kicsit konkretizálni kéne, hogy mire gondoljak.
Amúgy ha engem kérdezel, lehet, hogy selejt vagyok, de én a teltebb lányokra bukok. Nem kövér, de úgy mondanám, hogy teltkarcsú. De a "kövéreket" se nézem le. Akiket lenézek, azok ezek az elbäszott zörgőcsontú fehérmájú 40 kg-s múmiák, akik ellepték mostanság az utcákat, és azt hiszik szépek.
Köszönöm a véleményeket, de mint már említettem, itt nem én vagyok a lényeg, hanem, hogy ti mit gondoltok erről az egészről
Látok ilyen eseteket a közvetlen közelemben, és soha nem bírtam felfogni, hogy miért kell másokat bántani szavakkal
Nem lehet mindenki tökéletes :)
Várom a további véleményeket :)))
Már oviban is cikizik egymást a gyerekek! Na ehhez mit szólsz?
És van egy csomó gyökér aki hizlalja a feleségét mint egy kocát. Az lenne a normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!