Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell lenézni a kövérebb...

Miért kell lenézni a kövérebb lányokat?

Figyelt kérdés

nem vagyok vékony, de azért a brutálisan elhízott kategóriába sem tartozom, de itt most nem rólam van szó, hanem általánosan

kíváncsi vagyok a véleményetekre, de kíméljetek meg a bunkó paraszt beszólásoktól...úgy érzem, ennyi tiszteletet minden ember megérdemel

18/L

2013. okt. 25. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenkihez úgy állsz hozzá, hogy le fog szólni, és megjegyzést tesz a külsődre?
2013. okt. 25. 22:34
 2/7 anonim válasza:
Nálam egy dolog vágja ki a biztosítékot: amikor valaki nem alkatából kifolyólag teltebb, hanem azért, mert állandóan csak mereszti a seggét. (Ezt nem sértésnek szánom.) De ha valaki hanyagságból, lustaságból hízik meg, az ne várjon sok tiszteletet, mert ő sem tisztelte a testét, ha ezt tette vele. Amúgy a teltebb nők tudnak kifejezetten csinosak lenni. Nem kell őket lenézni semmiért sem.
2013. okt. 25. 22:35
 3/7 anonim válasza:
100%

A sok tv-ben, újságban, plakátokon feltüntetett karcsú leányzók igen nagy befolyással tudnak lenni :) Legalább is ez az én tapasztalatom és tudásom :) Én se vagyok egy hű, de vékony lány és nem egyszer mentek már el mellettem utcán én korosztálybeli fiúk akik megjegyzéseket tettek, szóval ez már mélyen kódolva van mind a fiúkban és lányokban egyaránt.Bár ezt tartom a világon az egyik legundorítóbb dolognak, hisz senkinek semmi joga más kinézetéhez,, testalkatához, és társai.

17/L

2013. okt. 25. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is tisztázzuk, hogy miről beszélünk? Tehát te azt írod, hogy valahol a sovány és a brutálisan elhízott között vagy. Ez elég tág fogalom, kicsit konkretizálni kéne, hogy mire gondoljak.

Amúgy ha engem kérdezel, lehet, hogy selejt vagyok, de én a teltebb lányokra bukok. Nem kövér, de úgy mondanám, hogy teltkarcsú. De a "kövéreket" se nézem le. Akiket lenézek, azok ezek az elbäszott zörgőcsontú fehérmájú 40 kg-s múmiák, akik ellepték mostanság az utcákat, és azt hiszik szépek.

2013. okt. 25. 22:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket, de mint már említettem, itt nem én vagyok a lényeg, hanem, hogy ti mit gondoltok erről az egészről

Látok ilyen eseteket a közvetlen közelemben, és soha nem bírtam felfogni, hogy miért kell másokat bántani szavakkal

Nem lehet mindenki tökéletes :)

Várom a további véleményeket :)))

2013. okt. 25. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez ugyan az amikor a telt lányok szólják le a vékonyakat .. engem is folyamatossan leszóltak mert vékony vagyok genetikailag sajnos nem tudok mit tenni.. mire meguntam és vissza kérdeztem hogy miaz irigykedsz?! És bevallota hogy igen.. de az illető lustaságból lett telt.. szóval nem sajnálom sőt .. na m1 ezzel csak azt szerettem volna mondani hogy mielőtt valakit elítélünk járjunk utánna hogy valójában miért " kövér" (már bocsánat) az illető vagy ellen esetben vékony mert lehet hogy genetikailag nem tud tenni sok mindent ellne vagy betegségből kifolyólag! És ez az amit nem tudnak az emberek megérteni hogy nincs jogunk màsok felett pàlcàt törni!!!
2013. okt. 27. 02:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Már oviban is cikizik egymást a gyerekek! Na ehhez mit szólsz?

És van egy csomó gyökér aki hizlalja a feleségét mint egy kocát. Az lenne a normális?

2013. okt. 27. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!