Láncfűrész túl sok láncolajt használ mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Van egy kis problémám a kb. fél éve vásárolt Partner P340S amit ugye a husqvarna gyárt. A problémám az, hogy, a láncolaj tartályát megtöltve kb. 10 perc apró gallyazás, esetleg kisebb mennyiségű tűzifa felvágásánál, pillanatok alatt elhasználja az olajt, és szinte csepeg a gép láncánál. Leszedtem a vezetőt beindítottam, és ahol keni a láncot a kis cső végéből kis túlzással, mint egy véknyabb injekciós tűből spricceli az olajt. Tapasztalatom és emlékezetem szerint nem volt ilyen és elég sokáig elég volt az olaj. Állításra nem találtam lehetőséget ezért is kérném tanácsaitokat, segítségeteket!2013. okt. 25. 19:55
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2014. máj. 17. 10:26
12/12 anonim válasza:
Ezen nincs közvetlen állító csavar. A főtengelyen van egy drótcsiga ami hajtja az olajpumpa kerekét. Le kell venni a műanyag pumpát és ezen a dróton kell összenyomni valamennyit hogy kisebb legyen a menetsebesség. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!