Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent mostanában a...

Mit jelent mostanában a csicska szó?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim azé nem barátkoznak valam mert azt mondják hogy csicska vagyok!

és most nem arra az eredeti csicska szóra gondolok hogy csicskáztatnak hanem nem tom

2009. nov. 13. 10:19
 1/2 Evelynn ***** válasza:
98%

Általában az olyan emberekre mondják, akinek mondjuk nincs saját stílusa, és valakit utánoz, vagy egyszerűen csak idétlen beszólásai vannak, vagy béna humora, és mégis poénkodik. Többnyire a nem gazdag gyermekek közül kerülnek ki az osztály "csicskái". Főleg ha még az illető nem is szép, és nincsenek márkás cuccai...

Pedig ez így hülyeség,dehát sajnos felfordult világban élünk..

Mivel nem ismerlek, így nem tudom megmondani, h miért mondják ezt rád. A gyerekek nagyon gonoszok tudnak lenni, kis dolgok miatt is.

Keress vki csöndesebb, hozzád hasonlót, és vele alakíts ki egy jó kapcsolatot.

Nekem is van ilyen osztálytársam akiket lecsicskáznak. Van amelyik nem is tud beilleszkedni még most sem a közösségbe.

Az a baj, h sokszor csak úgy lehet beilleszkedni, ha nyalizol. Azt pedig nem tanácsolom.

Légy egyéniség, találd meg önmagad, ne érdekeljen a többiek véleménye (amit tudom h nehéz elérni)!

Adj magadnak új esélyt! Törekedj arra, h meglássák a jó oldaladat! Légy segítőkész (de na a házi adásban mert kihasználhatnak). Csak légy egy "egyszerű" kedves lány/fiú. És hidd el, előbb-utóbb a normális emberek rád találnak! :)

18/L

2009. nov. 13. 10:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Sokat segítettél :)

2009. nov. 13. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!