Fegyencedzésnél a függeszkedés második lépésénél vagyok. Az első turnusban megy még az egy perc, de utána csak 30-40 mp közötti idők mennek, egyszerűen görcsökbe esnek a kezeim, leesek. Mivel növeljem az időmet, hogy menjen a 4X1 perc?
szerintem így csináld(de ez csak egy tanács): elsőre csináld meg az egy percet. Másodikra amennyi megy plusz még egy-két mp. Harmadikra, negyedikre szintúgy. Csinálhatsz több sorozatot is, de mindig addig függj, ameddig bírod plusz egy -két mp. Minden héten adj hozzá egy-két mp-t, mint az előző héten ment. Hidd el meg fogja hozni a gyümölcsét.
És egy jó tanács: Nézz túl a fájdalmon. Nekem ez nagyon sokat segít. Ne a fájdalomra gondolj, hanem hogy meg tudod csinálni. Így pár mp-vel jobban fogsz teljesíteni.
Ha akarsz segíteni magadon elsősorban sokkal erősebben fogd a rudat .Mondhatnám úgy is h úgy fogd mind ha az életed múlna rajta.Ettől erősebb lesz idővel a fogásod.A légzés is nagyon fontos tényező ha már nem bírod sokáig akkor is próbálj meg rendesen lélegezni és minden egyes izmodat szorítsd össze.De a szó szoros értelmében szorítsd össze.Még a feneket is a lábujjaidban lévő izmokat is a hasad is.Ezt a fajta edzést minden gyakorlatnál alkalmazd.Meglátod mennyit fogsz fejlődni majd.Az első gyakorlatodnál többet tudsz már megcsinálni.És ha ezt a szevezeted idővel megszokja bizony lényegesen erősebb lehetsz..
Az erő veled van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!