Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van még valaki aki nem szereti...

Van még valaki aki nem szereti a szük feszülös ruhákat?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok és nagyon tetszenek a csajos ruhák (cicanaci, feszes csö farmernadrág) de egyszerüen nem birom elviselni ha rajtam van. Pedig szeretnék csinosan, csajosan öltözködni de nagyon nehezemre esik, föleg reggelente az ilyen ruhákat magamra ráncigálni... van még olyan aki igy van ezzel? hogyan szoktassam hozzá magam mégis az ilyen ruhákat? miket hordjak összel télen, amik csinosak, nöiesek, mégis kényelmesek?

2013. okt. 24. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen téli cicanaci, nőies, feszül, kényelmes és belül szőrös :D szóval nem olyan mint a többi cucc ami dörzsöli a bőröd.
2013. okt. 24. 21:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. A lazább, hiphop stílust képviselem, ebben érzem jól magam. Mondjuk én férfi vagyok, de rosszul vagyok amikor bemegyek egy ruhaboltba, és mindenhol ezeket a v nyakú pólókat, feszülős nadrágokat látom amit a modern fiúk/férfiak hordanak. Nagyon nehezen tudok magamnak vásárolni. Már ha érdekel ez a vélemény a másik nemtől. :)
2013. okt. 24. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!