Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért Amerikában történik a...

Miért Amerikában történik a legtöbb gyilkosság?

Figyelt kérdés

Én szoktam olvasni az interneten és a tévét is nézem.

Ti mit mondtok erre ??

2013. okt. 24. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:

-egyszerűen fegyverhez lehet jutni

-az emberek ostobák és agresszívak

2013. okt. 24. 18:03
 2/5 ?NÉV? ***** válasza:
Semmi köze nincs a fegyvertartáshoz. Sok keleti országban több embert ölnek meg egy nap mint az USA-ban de az a legnagyobb befolyással rendelkező ország és ott jobban felfújja ezeket a média
2013. okt. 24. 18:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Szóval ezért van az iskolai lövöldözések ? Amit a kisgyerekek csinálnak. Például az a 12 éves fiú aki Nevada államban lett öngyilkos.
2013. okt. 24. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:

sulis lövöldözésről akarsz tudni, akkor nézd meg Az Osztály c. filmet

az szerintem a legtöbb lövöldözés okát megmutatja, bár kicsit szélsőségesen

2013. okt. 24. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Az amerikaiak rendkívül ostobák, a közhiedelemmel ellentétben semmivel sincs nagyobb jólét ott, mint mondjuk Európa nyugati országaiban, vagy akár közép-európai országokban. A polgári lőfegyvertartás egy visszamaradt, archaikus alkotmányos jog miatt lehetőségként a nemzetük fennállása óta él. Ehhez jön a már említett, és az átlagos amerikain jól megfigyelhető határtalan ostobaság, műveletlenség, az ottani emberek hamar elunják magukat, kisebb viták eredménye is a fegyverrántás lehet, aminek nincsen jó vége senkire nézve sem.

Ezzel együtt a kérdésedben a feltevés téves, természetesen nem az USA-ban van a legtöbb emberölés, lélekszámra vetítve.

2013. okt. 26. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!