Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Őrültség lenne szerintetek? :D

Őrültség lenne szerintetek? :D

Figyelt kérdés

Barátnőmel arra gondoltunk h milenne ha néhány cetlire felírnánk az msn-címünket és azt "szétdobálnánk" a városba ..tök kiváncsi vagyok ki találja meg és h felvesz-e msn-re:D

te felvennél msn-re h ha találnál egy ilyen cetlit?:D

2009. nov. 12. 21:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

az a baj hogy lehet hogy túlérdekeset is :D

majd ráírom h főleg hejes srácoknak szól :D:D

én tuti felvenném..ha nincskedvem vele tovább táryalni akkor meg letörlöm és kész:D

2009. nov. 12. 22:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet, majd felém is dobhattok pár cetlit. ;-D
2009. nov. 12. 23:13
 13/21 A kérdező kommentje:
oké,merre lax?:D
2009. nov. 12. 23:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Fejér megye, szórjátok tele az egészet!
2009. nov. 12. 23:39
 15/21 A kérdező kommentje:

Húha..Pest megyéből jelentkezem..Ceglédről..szóval Ceglédiek előnybe,de ha gondolod az msn-címememt elszórom az email címedre :)

vagy az úgy nem is izgi már?:D

2009. nov. 12. 23:43
 16/21 anonim ***** válasza:
Stílusosabb lenne, ha buszon vagy buszmegállóban találnám meg, de e-mailben is megteszi. :-D
2009. nov. 12. 23:47
 17/21 A kérdező kommentje:

kelküldtem az mail címedre..bocsi a stílustalanság miatt :D:D

csak akkor vegyél fel ha nem zavar h 13.5 éves vagyok és láányzóó :D

2009. nov. 13. 00:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Én is, én is, én is :-D Amúgy szerintem is jó ötlet, bár hogy még nagyobb vonzatú legyen a dolog, pici, de tényleg pici, ilyen fél ujjnyi fecnikre írnám rá, tele pakolnék vele egy nagyobb lufit, vagyis hát addig, amíg még felszáll és aztán hadd menjen :-) A többit a szélre bíznám. Én már akartam ilyet csinálni amúgy is. Gyakorlatilag egy alternatív palackposta :-) Dobsz nekem is egy címet? :-)
2009. nov. 13. 02:14
 19/21 anonim ***** válasza:
...reménykedve persze abban, hogy a lufi nem egyben ér földet, benne az összes fecnivel, mert akkor valakinek meglesz nyolcszázharmincszor az msn címed :D
2009. nov. 13. 02:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezzel az erővel ide is kiírhatnád! XD
2009. nov. 13. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!