Szegények vagy gazdagok lottóznak inkább?
Lottó,tippmix,egyéb fogadások.
Milyen társadalmi/szociális osztályba tartozók körében a legnépszerűbb?
jó de biztos készült már felmérés.
feltételezem a szerencsejáték zrt-nek is érdemes tudnia,hogy kik a célcsoportja és úgy specializálni a reklámokat ,hogy kiket akarnak meg szólítani vele.
szóval valami piackutatás arról,hogy ki az átlagos lottózó.
a lottózó alatt azt értem,hogy olyan aki rendszeresen veszi.
Én Tippmixelek, de nem játszom meg, csak kíváncsiságból.
Nem vagyok eladósodott szegény, nem vagyok gazdag sem.
Néha előfordult, hogy megjátszottam, főleg közép iskolás koromba.
TippMix -ben 2 módon lehet játszani,
- óvatosan, mikor csak 4-5 olyanra teszel, aminek esélye nagyobb mint 80% (ezek 1.5 ODDS alattiak általában), ezzel 2× -es a nyeremény, tehát ráduplázol, persze ez se 100%.
- Magas ODDS -re hajtva, ilyenkor döntetlenekre célszerű játszani, olyan foci/jégkorongnál ahol a csapatok közel egy szinten vannak. Egy ilyen eltalálása 40%-50% körül van, de 3 -at megjátszva, akár a 20× -osát is nyerheted, persze ennek esélye 10% körül van.
TippMix a közép réteg, illetve a sport szerelmeseknek hobbija. (Rosszabb esetben szenvedélye)
Aki lottózik 5-ös vagy más milliós nyereménnyel kecsegetővel, az szegény és reménykedik, hát ha...
De valójában az esélye annak hogy belém csap a villám, nagyobb mint, hogy megnyerjem az 5-öst.
Aki gazdag, sikeres cégvezető ritka, hogy lottózik.
Kiss összegért nem játszanak, nagyra meg kevés az esélye.
Én nem lottózok, és TippMix -et sem játszok.
Sajnos középsulis korom óta nem tudom követni az eseményeket, így nehéz biztosan játszani, és nyerni szeretek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!