Hogyan legyek beteg egy nap alatt? :"D
Figyelt kérdés
?2009. nov. 12. 19:18
1/18 anonim válasza:
Csókolozz egy H1N1-es beteggel :D
3/18 anonim válasza:
Én szívesen megfertőzlek :D Vírusos torokgyuszival tudok szolgálni :D
4/18 anonim válasza:
Én tarkólövést javaslok, vagy aludj kint a fagyban egy labor vízben.
5/18 anonim válasza:
Dobd fel az egyik veséd a vietnámi ebay-re azt gyorsan leütik. Azt már mehecc is és lovéd is lesz.
6/18 anonim válasza:
Hát igen, bemész a legközelebbi háziorvosi rendelőbe, megkérdezed ki lázas és influenzás, szájon csókolod, és holnap estére garantált a 40 fok, remélem ez elég. de ha mázlid van már holnap reggelre belázasodsz.
7/18 anonim válasza:
Egyél krétát, elvileg lázas leszel.:)
8/18 anonim válasza:
ha esetleg fiu vagy akkor szivesen megfertőzlek.Anyu ma nem akart elengedni suliba úgy megvagyok fázva..de aztán mondtam neki h tök jól vagyok,ne tartson haza :D
Ha lány vagy akkor adsz egybohár vizet beleiszok és utána beleiszol ottis a baci :D
13/l :D
9/18 A kérdező kommentje:
:D
csak azért mert holnap nem akarok suliiba menni, meg versenyre se,semmi kedvem futni.
amúgy így is kicsit fáj a torkom meg a fülem, mit kéne csinálnom?(kimenni az ubwarba egy sál pólóba 5 percre..stb.xd)amúgy lány vagyok
2009. nov. 12. 19:52
10/18 A kérdező kommentje:
*kimenni az udvarba egy szál pólóba
:D
2009. nov. 12. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!