Ti is szoktatok néha egy "tökéletes világról" álmodozni?
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ennyire idióta? Olyanra gondolok, ahol nincs rasszizmus, nincs bűnözés, nincsenek előítéletek, nincs környezetszennyezés stb. stb. Tudom, hogy annak a valószínűsége, hogy ez megvalósul valahol 0% és 0,000001% között mozog de azért néha olyan jó belegondolni.2013. okt. 23. 12:34
1/3 anonim válasza:
Megvalósulhatna, ha az emberiség nem lenne mókuskerékbe kényszerítve. Sajnos mindenki a saját apró problémáira koncentrál, és nem a globális problémákra.
Viszont ha egyszer elindulna egy kis csoport, amely folyamatosan bővítené magát, és ügyelne a ,,tökéletes világszemlélet" megtartására, akkor az esély máris 1% :)
2/3 A kérdező kommentje:
Csak közben azon gondolkotam, hogy ez azért is nagyon nehéz, mert nem biztos, hogy mindenki ezt akarja. Viszont ha rájuk erőltetnék ezt a tökéletes világ izémizét, akkor meg már megint csak nem lenne tökéletes. Bonyolult :D
2013. okt. 23. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!