Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SP valóban AIDS-es? Nem...

SP valóban AIDS-es? Nem hallottam erről semmit :D, csak olvastam valahol, ahol ezt mondogatták.

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
csak HIV fertőzött nem ?
2009. nov. 12. 17:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Valahol...? :P Szerintem a napiszar.com-on:D

Egyébként szerintem nem igaz, csak ott szivatják így. Vagyis remélem annyira azért vannak normálisak, hogy ilyenkor nem írnák ki így...

2009. nov. 12. 17:57
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem, nem AIDS-es. Csak kezd "leereszteni" és kell valami indok, hogy fogalkozzanak vele. A napiszaron meg a sok birka el hiszi, hogy tényleg van valami baja. Az blog szerkesztői meg természetesen örömmel írnak róla bejegyzéseket, mert amugy is kevés van és ami van az is egy nagy 0. Ennyi, lehet lepontozni
2009. nov. 12. 18:00
 4/11 A kérdező kommentje:
nem pontozlak le. napiszarosokat én is úg yutállom,ahog yvannak.csak feltűnt .köszi :)
2009. nov. 12. 18:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem szerintem tuti nem az.
2009. nov. 12. 18:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Ki a fene az az SP, hogy minden harmadik kérdés róla szól? Most már tényleg kíváncsi vagyok, mit tett le eddig az asztalra...
2009. nov. 12. 19:39
 7/11 A kérdező kommentje:

azt én is szeretném tudni :D

nem bírom őt. bár van egy szám,ami tetszik tőle.de az elején én is úgy voltam és még mindig,hogy semmi énektudása nincsen :S de tényleg.tánctudásról ne is beszéljünk

2009. nov. 12. 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:
interaktivba tagadta amit énláttam belőle de utána elvileg bevallotta hogyaz.
2009. nov. 12. 23:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Jóóó, bevallotta, de akkor is ki a fszom az az SP? Ki kit érdekel, hogy éces-e vagy sem?
2009. nov. 13. 02:49
 10/11 anonim ***** válasza:
énekes
2009. nov. 13. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!