19 éves éves fiú gyerekemnek semmi életkedve sincs semmihez, tudok segíteni rajta?
Figyelt kérdés
pedig sokat beszélgetek vele, mert nagyon aggódok érte, megváltozhat?2013. okt. 22. 21:24
1/2 TheHope válasza:
Valahogy magamra emlékeztet,amikor megtudtam évekkel ezelőtt,hogy beteg vagyok és legszívesebben eltűntem volna a föld színéről. Engem egy természetgyógyász (aki nagyon jó barátom lett) rakott helyre és jártam néha pszichológushoz,de mégis a legtöbbet a barátok jelentették,a kezelésekkel fel is hagytam. De akárhogy is,amíg Ő magának nem látja be,hogy van sok öröm ezen a világon,addig Te nem tudsz segíteni rajta,csak annyiban,hogy támogatod a nehéz időkben. Ne félj,az élet minden napra tartogat valami csodát,ki tudja az Ő életébe mikor köszönt be? :) Egy lány aki közel kerülne hozzá rengeteget lökhetne a helyzeten. Rajtam is egy lány segített részben rengeteget ,aki nagyon sokat ápolta a lelkem.
2/2 anonim válasza:
Igen, ahogy az előző írja, egy lány tényleg sokat segítene:)
Küldd ki a szabadba, legyen kint minél többet, ne a négy fal közt, mert az csak még nyomasztóbb:/ Én is ilyen vagyok/voltam egyébként, ha már valami nem úgy jön össze ahogy szeretném, már elmegy a kedvem mindentől, de hát ez az élet sajnos..:/
Mindenképp folytasd vele a beszélgetéseket, hagy beszélje ki magából a gondjait, bajait.
Lehet segítene egy természetgyógyász vagy pszichológus, próbáljátok meg:)
Esetleg menjetek el kirándulni vagy valami olyan helyre, ahol jól érezheti magát:)
Biztos vannak barátai, legyen sokat társaságban.
Ha még van valami kérdésed írj privátot nyugodtan:)
Sok sikert!!:)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!