Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 19 éves éves fiú gyerekemnek...

19 éves éves fiú gyerekemnek semmi életkedve sincs semmihez, tudok segíteni rajta?

Figyelt kérdés
pedig sokat beszélgetek vele, mert nagyon aggódok érte, megváltozhat?

2013. okt. 22. 21:24
 1/2 TheHope ***** válasza:
Valahogy magamra emlékeztet,amikor megtudtam évekkel ezelőtt,hogy beteg vagyok és legszívesebben eltűntem volna a föld színéről. Engem egy természetgyógyász (aki nagyon jó barátom lett) rakott helyre és jártam néha pszichológushoz,de mégis a legtöbbet a barátok jelentették,a kezelésekkel fel is hagytam. De akárhogy is,amíg Ő magának nem látja be,hogy van sok öröm ezen a világon,addig Te nem tudsz segíteni rajta,csak annyiban,hogy támogatod a nehéz időkben. Ne félj,az élet minden napra tartogat valami csodát,ki tudja az Ő életébe mikor köszönt be? :) Egy lány aki közel kerülne hozzá rengeteget lökhetne a helyzeten. Rajtam is egy lány segített részben rengeteget ,aki nagyon sokat ápolta a lelkem.
2013. okt. 22. 22:02
 2/2 anonim válasza:

Igen, ahogy az előző írja, egy lány tényleg sokat segítene:)

Küldd ki a szabadba, legyen kint minél többet, ne a négy fal közt, mert az csak még nyomasztóbb:/ Én is ilyen vagyok/voltam egyébként, ha már valami nem úgy jön össze ahogy szeretném, már elmegy a kedvem mindentől, de hát ez az élet sajnos..:/

Mindenképp folytasd vele a beszélgetéseket, hagy beszélje ki magából a gondjait, bajait.

Lehet segítene egy természetgyógyász vagy pszichológus, próbáljátok meg:)

Esetleg menjetek el kirándulni vagy valami olyan helyre, ahol jól érezheti magát:)

Biztos vannak barátai, legyen sokat társaságban.

Ha még van valami kérdésed írj privátot nyugodtan:)

Sok sikert!!:)

19/F

2013. okt. 23. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!