Szerintetek jó ötlet lenne ha ezt adnám a Páromnak?
Már egy ideje együtt vagyunk és arra gondoltam, hogy valami különlegeset adnék neki Karácsonykor meg a szülinapjára, ami Január 7.-én van (20 éves lesz).
Tudom korai még ezzel foglalkoznom, de sok ötletem van.
Arra gondoltam, hogy lefotóznám azokat a helyeket, ahol voltunk, ami romantikus volt meg minden és videót csinálnék belőlük, meg képek alapján elmesélném a történetünket.
Gondolkoztam azon is, hogy megveszem neki a kedvenc parfümjét, csak az a baj azzal, hogy azt még a volt barátnőjétől kapta és nem biztos, hogy már szereti azt az illatot. Imádja a focit és focizik is, kapus. Vennék neki új kapus kesztyűt, csak azok nagyon drágák :/
Meg kiszeretne menni Németországba és arra gondoltam kiviszem őt oda egy hétre (családom jó barátai kint élnek). Valami különlegeset szeretnék adni neki. Szerintetek melyik jönne be neki? Ötletekre is vevő vagyok :)
Külön-külön adjak neki valamit Karácsonykor és a szülinapján, vagy rakjam egybe?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!