Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez büncselekmény lehet ebből...

Ez büncselekmény lehet ebből baj? Többi lent

Figyelt kérdés
Nos szóval valamelyik nap bementünk egy ilyen kajás boltba börgerezöbe csak ketten voltunk bent kicsit ittunk én egy sört ö elég rendesen ivott ki kérte a kaját kérték hogy fizessen, a nő elfordult haver felnyitotta a pultott bement pult mögé és meg akarta csókolni a nő-t :D a nő kilökdöste nem fizette ki a kaját és kisétáltunk mert mondta hogy menjünk innen kerülhetek én ezért bajba vagy ő? hogy fizetés nélkül mentünk el? semmit nem vittünk el!

2013. okt. 21. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:

"nő-t":D mint valami diegen szónál:D

ha jól értem, akkor odamentetek, leadtatok egy rendelést, aztán elmentetek.. se kajálás, se fizetés.. ugye? mert ha így van, akkor attól eltekintve, hogy a haverod molesztálta a csajszit, nem tettek semmi törvényelleneset, bár az tény, hogy nem szeretik az ilyen embereket..

többet en menjetek vissza oda, ha lehet:D vagy legalábbis ne akkor, amikor a csaj ott van.. ha meg igen, a haverod kérjen bocsánatot tőle

Téged biztos nem büntethetnek meg, és szerintem a csaj sem fog szarakodni ilyen kis trógerekkel, bár lehet a gázspray mostmár ott lesz a zsebében:D

2013. okt. 21. 16:33
 2/5 A kérdező kommentje:
ok köszi :D nem étterem volt ilyen kisebb kis helyiség mint egy kocsma kb akkora volt belülről kamera szerintem nem volt, de haverom bement a bár PULT mögé is de kilökdöste onnan a nő ebből lehet valami? feljelentés? vagy hogy kaját nem fizette ki ezért feljelentés?
2013. okt. 21. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:

a kaja felszolgálásra került? vagy csak a rendelést adtátok le, de még nem vitték el? mert ha nem szolgálták fel, akkor nem kaptatok semmit, a semmiért meg nem kell fizetni (még)

hát a pult mögé valóban nemszabad bemenni... de végül is nem csináltatok semmi rosszat, kétlem, hogy a csaj törődne azzal, hogy most rendőrt hívjon, jegyzőkönyvet írjon, stb... egy irritáló incidens volt, de szerintem túlélte:)

ha meg a kaját nem fizettétek ki pedig kihozták elétek... mondom, ne menjetek többet arra és nem lesz gáz:D

2013. okt. 21. 16:41
 4/5 A kérdező kommentje:
:D a pult mögött volt a kaja egy másik asztalon a mikro mellet szóval nem adták még ide XD haver bement a púlt mögé csokért de a nő kilökdöste öt xD erre fingott vagy ketött és mondta menjünk innen szerinted lehet ebből válámi?
2013. okt. 21. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:

így nem:D

bár telefingani egy kajáldát nem szép dolog:D

2013. okt. 21. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!