Ez büncselekmény lehet ebből baj? Többi lent
"nő-t":D mint valami diegen szónál:D
ha jól értem, akkor odamentetek, leadtatok egy rendelést, aztán elmentetek.. se kajálás, se fizetés.. ugye? mert ha így van, akkor attól eltekintve, hogy a haverod molesztálta a csajszit, nem tettek semmi törvényelleneset, bár az tény, hogy nem szeretik az ilyen embereket..
többet en menjetek vissza oda, ha lehet:D vagy legalábbis ne akkor, amikor a csaj ott van.. ha meg igen, a haverod kérjen bocsánatot tőle
Téged biztos nem büntethetnek meg, és szerintem a csaj sem fog szarakodni ilyen kis trógerekkel, bár lehet a gázspray mostmár ott lesz a zsebében:D
a kaja felszolgálásra került? vagy csak a rendelést adtátok le, de még nem vitték el? mert ha nem szolgálták fel, akkor nem kaptatok semmit, a semmiért meg nem kell fizetni (még)
hát a pult mögé valóban nemszabad bemenni... de végül is nem csináltatok semmi rosszat, kétlem, hogy a csaj törődne azzal, hogy most rendőrt hívjon, jegyzőkönyvet írjon, stb... egy irritáló incidens volt, de szerintem túlélte:)
ha meg a kaját nem fizettétek ki pedig kihozták elétek... mondom, ne menjetek többet arra és nem lesz gáz:D
így nem:D
bár telefingani egy kajáldát nem szép dolog:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!