Csináltam 1 hülyeséget. 75000ft-os kárt csináltam közterületen ezt megbántam és szeretnék valamit tenni azért hogy más fiatal ne essen ebbe a hibába! kaptam 15 nap közmunkát. ledolgoztam. priuszom nincs. (elméletileg) lehetek polgárőr?
Egy idő múlva úgy tudom elévül, de jó pár évig fel lesz tüntetve az erkölcsidbe, hogy csúnyát tettél. :)
Hogy ezzel lehetsz-e polgárőr...? Szerintem igazságszolgáltatásban feltétel, hogy színtiszta légy, mint a fehér paplan.
3/4:
jelenleg 12 ember van szolgálatban. ha 13 van már több helyen tud ott lenni a polgárörség... kevesebb garázdaság lenne!sokat jelent az a +1 fő is!
4/4: igen példa mutató lenne... 19éves vagyok és kevés korombeli gondolkodik így...
5:
Gondoltam, hogy így érted, de ezzel hogy segítesz ezeket megelőzni?
Polgárőrként nem tudsz problémás fiatalokkal beszélni, csak azt látod amit már elkövettek. Polgárőrként nem tudsz segíteni a megelőzésben, inkább valami fiatalokat segítő szervezethez kellene csatlakoznod ha tényleg ilyen szándékaid vannak (ami amúgy becsülendő).
Persze nem a polgárőrség szerepét akarom degradálni, de ez így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!