Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Erre az oldalra egyáltalán...

Erre az oldalra egyáltalán nem lehet videomegosztóra feltöltött video linkjét belinkelni?

Figyelt kérdés
Egy kérdésem lenne egy videomegosztóra általam feltöltött, rövid filmrészlettel kapcsolatban, de nem engedik kiírni a linket. Ez a tiltás az összes video megosztóra vonatkozik? (Nevezetesen a hotfile-ra töltöttem fel.)
2013. okt. 20. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Amikor írod a kérdést, melyik mezőbe illeszted? A felsőbe semmilyen link nem lehet.

Az alsóba már igen. A nevezett oldalt nem ismerem, de vannak letiltott linkek.

2013. okt. 20. 20:27
 2/3 A kérdező kommentje:
A második téglalapba írtam be. Azt honnan lehet tudni, hogy melyik videómegosztó linkjét szabad kiírni és melyiket nem?
2013. okt. 20. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Sehonnan, csak a sikertelenségből. Mi volt az üzenet? Az is előfordulhat, hogy a hotfile nem engedi linkelni.

Én pl. kezelek olyan oldalt, amelynek a képeit meg tudod nézni, de más oldalba betenni nem. A fotó helyett ott lopott kép felirat lesz látható.

2013. okt. 20. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!