Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem tudom lerajzolni magam?

Miért nem tudom lerajzolni magam?

Figyelt kérdés
Ha elém raknak valakit, akkor azt az embert teljesen jól le tudom rajzolni, minden arányos lesz rajta, és valahogy érződik a képen, hogy milyen kisugárzása van. Ha viszont önarcképet készítek, mindig elrontok valamit, és sosem olyan az eredmény, amilyenre számítottam. Nem tükrözi a hangulatomat, és valahogy minden torz rajta. Ez miért lehet, és mit tegyek ellene?
2009. nov. 12. 00:22
 1/5 anonim ***** válasza:
tükörből rajzolod magad? egyébként a dolog pszichológiai nyitja az, hogy úgy csináld, mintha valaki más lenne, akit rajzolsz.
2009. nov. 12. 00:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Tükörből is próbáltam, képről is.. egyszerűen nem megy. Megpróbálom, amit írtál, köszi a választ :)
2009. nov. 12. 00:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Van Gogh is mindig E/3. személyben festette azt a rengeteg önarcképét, és Vincentnek hívta magát.

igaz, ő skizofrén lett. :\

2009. nov. 12. 00:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Hehh.. jó tudni :D
2009. nov. 12. 00:51
 5/5 anonim ***** válasza:
a képen nem vagy torz? xD reméljük :)
2009. nov. 12. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!