Hány ft lehet Koreába egy képeslap?
Megismertem az interneten egy koreai lányt, aki küld nekem képeslapot, ezért én is visszaküldök neki egyet, de fogalmam sincs hány ft lehet.
Szerintetek megvan 2-3000 ft?
Légyszi olyan írjon aki már küldött Ázsiába képeslapot :D
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Dehogyis. Én ugyan nem Koreába, de Délkelet-Ázsiába igen, oda asszem 380Ft körül volt vagy mennyi. Koreába sem több. :)
Melyik oldalon ismerted meg egyébként? Csak mert mindig fel szoktam jegyezni magamnak, ha találok valami ilyen jó kis weboldalt. :)
380 ft? :D
Wow, nagyon olcsó! :D
Azt hittem egy vagyon, de ezek szerint nem :D
hmm, az interpals oldalon ismertem meg, nagyon jó oldal! :)
Még azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan írjam rá a címét a levélre? :D hisz nagyon bonyolult címük van, és nem értem :D
ha tudnál még ebben segíteni, nagyon megköszönném! ....és az előző válaszodat is nagyon szépen köszönöm :D
Hát, szerintem pont elfogadható árban van még, olcsónak nem nevezném. :) De persze neked mindenképp kellemes meglepetés, hogy nem több ezer. :)
Majd megnézem akkor azt az oldalt, köszi, kíváncsi vagyok. :)
Keleti névsorrend és címezés van. Ha attól tartasz, hogy hangullal nem tudnád helyesed megcímezni, akkor angol átirattal tedd inkább, megértik azt is. :)
Irányítószám, város, kerület, utca, ház. Viszont az országot mindenképp angolul írd a borítékra, mert koreaiul nem tudnak a magyar postán. :)
Igazad van, nem olyan olcsó, valakik sajnos még ez a 300 ft sem megengedhető :(
De komolyan azt hittem több :)
Remélem jól fogod érezni magadat az Interpals-on, nagyon jó oldal! :)
Köszönöm az eddigi segítségeket, megy a zöld pacsi! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!