Mi a véleményetek a holland emberektől?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen beálítottságúak?Kedvesek,vendégszeretőek?Vgay pont az ellentéte?2013. okt. 19. 18:31
1/1 anonim válasza:
Én "turizmusban" dolgoztam a nyáron és sok holland vendégünk volt. Szerintem egy nagyon kultúrát nép. Legtöbben angolul vagy/és németül is beszélnek. Korrektek, nem indulatosak, nem értetlenkednek (mint pl. az olaszok nagy része, vagy a japánok akik végig vigyorognak, de felét nem értik amit mondasz). Persze ez csak nagy általánosságban következtettem le. Vannak kivételek de jó részt jól élnek és szerintem ez is közre játszik. Rengeteg a természetjáró és a madarász köztük. Vendégszeretetről nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!