Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megbüntetett a buszon az...

Yoshimitcu kérdése:

Megbüntetett a buszon az ellenőr 8 ezerre, aztmondta ha nem fizetem be még megtoldják és kijön a behajtócégük. Tényleg megtehetik? Elvihetnek valamit a házból? Anyám házában lakom. Nemcsak arra terhelhetik rá ami a nevemen van?

Figyelt kérdés
személyit nem akartam odaadni de rendőrt akart hívni mire csak odaatam felírt mindent. jövedelemből letiltathatják ami 40 ezer ft bejelentett? meg van egy kocsi a nevemen. egyszer már jártam így, de akkor nem személyit adtam oda, csak a nevem írta fel kamu címmel, abból nem lett semmi.
2013. okt. 19. 18:04
 1/1 anonim ***** válasza:

ha most nem fizeted be a 8ezret, akkor kapsz majd egy felszólító levelet, hogy mivel nem fizetted be a 8at, fizess 20at.. ha azt se fizeted be, akkor vagy kapsz később még egy levelet 40-50 vagy többről szóló fizetési felszólítást, vagy ténylegesen indíthatnak ellened ilyen eljárást...

gondolj bele, adósságod van, te meg nem fizeted.. a kocsit szerintem simán elvihetik, ha sokáig gcizel velük

2013. okt. 19. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!