Szeretnék menni az Újhold premier előtti vetítésre, hogy vegyem rá a szüleimet? SOS
Figyelt kérdés
A jegyet is én fizetném, igaz hogy péntekre virradó éjfélkor van a vetítés és tart 2-ig, de pénteken 20-án amúgy se fogok menni suliba, mert hajnali 5-6kor indulunk vidékre disznóvágásra. Hazaérnék olyan fél 3-ra, aludnék 5-6-ig, utána a kocsiban is aludnék 5 órát, míg oda nem érünk. És ott is segítenék a disznóvágáson, mert a kocsiban kialudnám magam.. Jól tanulok mostanában, folyton szerzem be az ötösöket is, anya tegnap volt fogadóórán, és ott is jókat mondtak rólam. csak nem engednek el a premier előttire, pedig bnővel mennék, nem egyedül. Mit csináljak? Amúgy 16 vagyok. S.O.S.2009. nov. 11. 19:19
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én is kb annyi vagyok mint te és szerintem amit ide leírtál mond meg a szüleidnek is. Ajánld fel nekik maximum, hogy menjenek érted kocsival a film végére. Én amúgy 20án 10kor fogom megnézni :)
2/2 anonim válasza:
A Premier előtti vetítés November 19én lesz este 8 kor :) a 00:01 kor kezdődő vetítés a sima premier és tudtommal már nehéz rá jegyet venni. Szerintem jobban megéri ha vasárnap nézed meg, akkor már nincsenek olyan sokan és még nem csesztet mindenki a suliban azzal h ők már megnézték :) Mi pénteken megyünk délután fél 4 re, csak azt sajnálom h nem szinkronosan adják, nem tudok rendesen figyelni a feliratos filmekre, de már úgyis olvastam, így talán élvezhető lesz :) De am szerintem is mond el szüleidnek h ezt te mennyire szeretnéd és h akkor menjenek érted a végén, ha meg azt mondják h ők ki szeretnék pihenni magukat hiszen ők fognak vezetni, akkor ajánld fel h egy barátoddal hazamentek taxival vagy valami hasonlót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!