Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » WTF Miért nincsenek érzéseim?...

WTF Miért nincsenek érzéseim? Mit tegyek? Voltatok már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Fél éve kb. mikor az eggyik kapcsolatom véget ért nem éreztem konkrét érzelmet.Logtam az sem hatot rám.Kaptam valami ajándék vagy jo jegyet nem érdekelt csak úgy elment.Nem érzek sem oromot sem félelmet sem szomorúságot.Csak úgy vagyok gondolva majd meg halok.Vagy ,hogy eggyáltalán minek éllek?! Eggyetlen érzés indulatom ,ami valos ,hogy meg vettem a barátnomet és azt ,akarom ,hogy tunnyon el az életembol ,amiért meg lopott hazudott stb..Azt szeretném ha elmenne a sulibol.

Ez ,akkor kezdodott mikor véget ért

az eggyik komoly kapcsolatom és lemondtam az álmaimrol.Mivel magyarba szeretnék járni suliba imádom Mo-t ,de anyu nem enged ki és olyan suliba iratott ,amiben nem tudok onmagam lenni.Mivel eleve olyan szabály van elegáns megjelenés stb..én pedig ilyen rockos vagyok nem tudok így onmagam lenni. ez ota ,amiota ezt meg tudtam ,hogy ide fogok jrni és nem mehetek magyarba tanulni azota nincsenek érzéseim nem érzek (lelki) fájdalmat,oromot,bánatot semmit is sem ézek csak élek sot élonek sem érzem magam olyan mintha fent volnak majd alunak semmi új nincs az élettem mindíg minden ugyan úgy so sincs semmi új.Az szuleim nem engednek sehova sem pizsi buliban sem voltam még sem discoba vagy buliba ,de még csak nem is enged napkozben délután egy orára a barátaimmal ki sétálni.Ki szeretnék torni ,hogy újbol érrezek és "élonak" érezzem magam.Mert így úgy érzem magam ming egy rab ,akinek már abszolut nincsenek érzései mit tegyek?Voltatok már ilyen helyzetben?

17/L

2013. okt. 18. 21:25
1 2
 11/13 anonim válasza:
szia! ha gondolod,hogy akármikor segítségre van szükséged,hívd fel ezt a vonalat:116111 nem kell elé betenni semmit,se 06-ot,se +36-ot. ez egy segélyvonal olyan tiniknek,mint amilyen te vagy. teljesen ingyenes,és a nap 24 órájában elérhető. egyébként meg,17 éves lány vagy,nemsokára 18 leszel,papíron felnőtt és azt tehetsz majd,amit csak szeretnél,de addig sem kell ezt eltűrnöd. fordulhatsz rendőrséghez,gyámügyhivatalhoz,egy tanárodhoz,esetleg egy felnőtthöz akivel jóban vagy. a legtöbb fiatal nem így él,ahogyan te,én ezt tudom. de nem adhatod fel,te nem,akármilyen nehéz is. mindig fogsz találni segítséget,és olyan embereket is,akik szeretnek,még a legrosszabb helyzetben is. ennél te sokkal többet érsz,és ezt ki fogod bírni. ami nem öl meg az megerősít.
2013. okt. 19. 19:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Legyél egy kicsit erősebb 1 percig se hagyd hogy rád erőltessenek valamit a te életeddel te rendelkezel ne hagyd hogy mások vegyék át tőled az irányítást felette,ne add át másnak a döntés lehetőségét a te életed a te döntéseid legyenek mert ha nem így teszel és alá rendeled magad mások akaratának később is nagyon nagy károkat fogsz elszenvedni később ezek miatt.Önállósodj mindenben aztán éld a magad életét mert ez így nem élet.De fiatal vagy még képes a változásra és a változtatásra.Gondold át!Sok sikert a továbbiakban!
2013. okt. 20. 11:36
 13/13 anonim válasza:

Én is voltam ilyen korszakban kb. 2hónapja (ez depresszió amúgy).Ugyan az volt/van a helyzetem.Nem éreztem semmit kb. 4hónapig.Aztán el kezdett itt belül fájni az egész.Dühös és elkeseredett voltam,magamat okoltam amiatt ami velem történik.Fel akartam adni az életet.Még többször majdnem végeztem magammal,visszatértek az érzelmeim,és végül most élek.Csak egy lány apró kedvessége hihetetlen dolokat művel veled[F vagyok](velem senkise szokott kedves lenni kivéve a bátyamat[pl.:ő vette ki a kést a kezembőo többször,ő szedte le a nyakamról a kezem stb.],miatta nem adtam fel végül,azon az 1hónapban amikor csak dühöt éreztem,meg elkeseredséget,bánatot.)Szóval,nem azt állítom hogy be fog gyógyulni hamar a lelki sebed,ami még méllyülni fog,csak azt hogy át lehet lendülni a depresszión,egy gyengébb fájdalmas útra.Néha már el is felejtem,hogy mennyire el van cseszve minden,és mindenki.Remélem segítettem/valakit érdekel (bár úgy is tudom hogy hiába töröm magam)

13/F

2016. dec. 17. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!