Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megijednél ebben a helyzetben?

Megijednél ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Ma miközben az iskolában voltunk, órán megszólalt a hangosbemondó. Bejelentették hogy a tőlünk alig pár lépésre lévő iskolát bezárták mert 12 tanárból 10 beteg és a gyerekek közül is nagyon sok beteg van. Kiderült hogy van köztük H1N1 fertőzött is... Eddig soha nem is féltem tőle, nem is érdekelt ez a dolog... Úgy gondoltam hogy a média felfújja az egészet. De aztán átjöttek a mi sulinkba is vizsgálni, felmérték hány hiányzó van gyerekek és tanárok között meg hogy hányan vannak a suliban akik betegen is eljöttek. A betegeket megvizsgálták köztük engem is. Néhányunknak ( nekem is) azt mondták hogy H1N1 gyanúsak vagyunk, ha lázasak leszünk rögtön menjünk dokihoz. Ne ennél a mondatnál berezeltem kicsit.. xD xD De én akkor sem fogom beoltatni magam...semmi értelme... én eddig is nagyon szépen meggyógyultam a nagymamám házi gyógymódjaival :):) és ezután is így lesz... Te megijedtél volna ha ez történik???
2009. nov. 11. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Nem, mert csak hisztit keltenek, hogy megvegyék az oltást.

Uolyan influenza mint az eddigiek, ha elkapod, majd kigyógyulsz belőle.

2009. nov. 11. 16:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ennél az influenzánál(meg a legtöbbnél) főleg az a lényeg, hogy egyszerre nagyon sokan lesznek betegek, és nagyjából lebénul az ország, az meg snekinek nem jó. Ezért jó, ha beoltatja magát az ember, mert valakinek dolgoznia is kell.. Valamint igen, a legtöbben simán kigyógyulnak, viszont van egy-két súlyosabb eset, és lehet, hogy pont beletartozol majd.

Egyébként én sem vagyok egy nagy oltogatós, hiszek az egyszerű házipraktikákban, de beoltattam magam, mert nem akarok beteg lenni és megfertőzni másokat.

Egyébként nem ijednék meg ebben a helyzetben.

2009. nov. 11. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!