Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy hívják a barátod? Barátnő...

Hogy hívják a barátod? Barátnőd? és Mik a kedvenc fiú és lány neveitek?

Figyelt kérdés

Nekem Norbert(L)

lányban pedig Fruzsi

2009. nov. 11. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az én férjem :János

Én Mónika vagyok

Két lányunk van:Judit és Mónika Barbara

Kedvenc lánynevem:Judit(a Barbarát már a Judit adta)

Kedvenc fiunevem:Krisztián,Zoltán.

2009. nov. 14. 19:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Nincs barátom, de régóta tetszik egy Norbi ;-)

Kedvenc lánynevek: Gizella (Édesanyám miatt adnám); Gabriella; Ilona; Janka; Lola; Hanka; Hanga; Honóra; Nóra; Lili; Lilien; Gyöngy( -i nélkül); Evelin; Alex(i)a.

Fiúnevek: Norbi (eddig nem igazán tetszett); Bálint; Loránd; Vilmos; Nándor; Sámuel; Mór; Márton vagy Marcell; örök kedvenc: Flórián; Kevin.

2010. júl. 24. 20:48
 13/15 anonim ***** válasza:

A barátom Gyuszi.

Kedvenc lánynevek: Glória, Kinga, Ildikó, Vivien (én vagyok:D)

Fiúnevek: András, Norbi, Miklós (de csak MIKI-ként) és régen utáltam a Gyula nevet, még ma sem igazán tetszik, de amióta van a barátom, valahogy Vele azonosítom és GYUSZI-ként viszont tetszik:) Szerintem aranyos. A Gyulát amúgy a barátom is utálja, mérges lesz, ha leGyulázzák:DDD, ezért kizárólag Gyusziként engedi hívni magát. Egyszer, mikor nagyon feldühített, leGyuláztam, meg is lepődött:), velem együtt, mert nekem is furcsa volt úgy szólítani:D

19/l

2011. jan. 4. 14:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Fiúban a Viktor a kedvencem.

Lányban: Matild, Eszter, Maja.

2011. jún. 11. 12:42
 15/15 anonim ***** válasza:

barátomé:Ádám

kedvenc lánynevem: Linett,Gerda

2011. jún. 20. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!