Hungarista vagyok, de nem tudom hol tudnák venni/rendelni surranót?
Figyelt kérdés
Mert a google-be csak olyanokat találtam amik munkás "cipők":\ Légyszíves segítsetek2009. nov. 11. 14:47
11/13 anonim válasza:
Ne érdekeljen más véleménye? Menjünk a magunk feje után mint az őrült? Ez lenne a Hungarista elv? Nem az lenne a lényeg hogy a magyarok össze tartsanak? Azza hogy, úgymond, lesz@rod pont hogy az egész ellen mész mert így különcként fogsz viselkedni/látszani és mintha egy másik népcsoport lennél...
Ezzel nem ezt akarom mondani hogy állj be a sorba, hanem hogy tégy azért hogy a magyar magyar maradjon, hogy maradjunk egybe (tarsunk össze). És ez nem azt jelenti hogy Árpádsávos/Nagy Magyarországos ruhába kiállsz egy térre és vered a melled hogy te márpedig magyar vagy és másnak nincs itt helye.
12/13 anonim válasza:
Ugyan hagyjátok már! Hülyék voltak/vannak/lesznek. Majd kinövi. Ha nem, hát legfeljebb megszívják az életben. Az ilyen önző, nagyarcú tetveket sajnálni nem fogom.
13/13 anonim válasza:
én a hungaristákkal vagyok,de ha valaki hungarista létére nem tud helyesen írni az nagyon ciki(és mégcsak az sem,hogy elgépelted!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!