Mit kéne most tennem?
Figyelt kérdés
Szóval nyolcadikosok vagyunk a legjobb barátnőmmel (fiú vagyok és barátok vagyunk, igen) és egyszer azt mondtam hogy ebben a suliban maradok (a sulink általános és középiskola) de már két jobb sulit is találtam ami nagyon jó, közel is van. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan mondjam el neki, hogy nem akarok ebbe a suliba maradni? Félek beszélni vele, mert mi van ha megsértődik és nem maradunk barátok? Valahogyan a tudtára akarom adni, hogy nem szeretnék ebben a suliban maradni és ő igazából korlátoz. Imádnám ha egy suliba járhatnánk, de tényleg. Nem akarom ezzel megbántani. Segítenétek?
13/f
2013. okt. 17. 13:53
1/1 anonim válasza:
Ha szeretnétek egy suliba járni akkor mond neki hogy ő is menjen oda ahova te akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!