Hol lehet nehezen elfújható gyertyát venni szülinapi tortára?
Figyelt kérdés
Néhány napon belül jó lenne,ha meglenne,de nem találtam neten..:(2009. nov. 11. 12:13
1/4 anonim válasza:
[link] Bal oldalon válaszd ki a beugrató kategóriát és tekerd lejjebb a lapot! Ott van! Egyébként bármelyik diliboltban kapsz ilyet. Vagy írd be a google-ba hogy dilibolt, partybolt stb. szinonímszavakat.
3/4 anonim válasza:
én sparban vettem egyszer magic gyertyákat, pár másodpercig kell égniük utána ha elfújod,újra meggyulladd, vicces volt:) de időben le kell venni a tortáról, nehogy ott égjen le, legyen mellette egy kis vizes tál, amibe belemárthatod,hogy végleg kialudjon
4/4 A kérdező kommentje:
Ezer millió hálás köszönet!!!!
2009. nov. 12. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!